tak myślałememil429 pisze:patent będzie zastosowany

Moderator: G0 Karcio
haha, dobre, bardzo dobre...miski do V5 nie ma w zamienniku, do dostania tylko w aso, cena ponad tysiak, używka chodzi po 500-700, nie wiem jak z AQN ale już z AGZ jest problem dostać, wiem bo szukam dla brata który swoją załatwił niedawnoemil429 pisze:To tak jak u mnie ja się cieszyłem swapem półtora dnia i po misce. na szczęście miski do vw są tanie.boss999 pisze:Konkretnie wyszło, gratki![]()
szybkoStachu909 pisze:no to pięknie miska już dziurawabędzie wyżej czy jakiś inny patent ?
mam nadzieję bo normalnie wczoraj już mi ręce opadły i straciłem chęci ...luki07 pisze:
projekcik wyśmienity, praca profi resztę wynagrodzi Ci melodia V5
POPIERAM!!!svirki pisze:he he he na razie ręce Ci opadają bo początki zawsze są ciężkie...ale jak nawierzchnia dróg wyschnie to będą Ci odpadały palce jak będzie Cię jakaś dziwna siła wgniatać w fotel.... i hciał bym wtedy widzieć tego banana na Twojej niewinnej twarzy![]()
Obstawiam że to mercedesStachu909 pisze:![]()
ogłaszam wszem i wobec że zakupiłem koła![]()
wymiary 8/16" - i tyle na razie wystarczy
jak doprowadzę do stanu "wyglądalności" i przyjdą adaptery to pokażę cóż to za koło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości