Moderator: G0 Karcio
Musisz poczekać panie kolego jeszcze minimum tydzień...truckman pisze:pokaż jak wygląda na ustawieniu na którym będziesz jeździł.
Pod deską łapało 2-3 satelity co nie wystarczało by wykryć pozycję i ustalić trasę, a na zewnątrz prawie 10 więc sam rozumiesz....truckman pisze:ale antene to mogłeś pod deskę dać...
Jak może ci się takie coś podobać, bez przesady.Aż tak źle nie wygląda - mnie się podoba a to najważniejsze![]()
Kombinowaliście? U mnie bez problemu łapie.Pod deską łapało 2-3 satelity co nie wystarczało by wykryć pozycję i ustalić trasę, a na zewnątrz prawie 10 więc sam rozumiesz....
Tak, czarne. Zegary wiem ale nie chciałem zakrywać FISu gdyż będzie mi potrzebny.KonradzikIV pisze:uszczelki i plastiki na suficie będą czarne ?
co do zegarów w słupku to moje zdanie znasz
Spokojnie, motor jeszcze wyjdzie na chwilkę i wtedy wszystko oczyszczę jak trzeba - będzie miodziovwbartus pisze:kurcze czemu nie potraktowałeś komory przed włożeniem silnika jakąś myjka tak samo silnika ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości