PS. Śledzie to troszkę dalej za Zambrowem są jak już :green_fuck:
Moderator: G0 Karcio
na tyle niedaleko ze na CB juz ladnie zaciagali chlopakiRapix pisze:PS. Śledzie to troszkę dalej za Zambrowem są jak już
nie pierz tej kasiory ode mnie tylko to bedzie ok, farba nei splynie :green_fuck:Rapix pisze:ehe dobrą drukarkę masz
caly jest zajebisty, srodek tez nienaganny i przede wszystkim cale auto nie jest nudne jak mk4 :green_fuck:Goofi pisze:Dupka i facjata... jedno i drugie mi sie podoba
Hehe albo FordaRapix pisze:A jak mówisz o nudzie to kup sobie Renaultalbo Citroena one nie są nudne lub Alfę
dziekiMarcin GTI pisze:Przeczytałem cały temat od deski do deski i powiem ze jestem pod wielkim wrazeniem ogromu pracy włozonej przez Ciebie w to auto
Powiem Ci ze kupił bym go od Ciebie ale jestem zarażony tym samym wirusem co ty który nazywa sie Leon Gdyby nie to to juz bym Twą golfinke oglądał
Zajebisty golfik niema 2 zdań co do tego Gratuluję wyniku ps i NM Pozdro
tyle ze ja nie kupuje auta w kraju.... moj chrzesny jest importerem samochodow ze szwajcarii... dostalem cynk ze trafil sie piekny top sporcik, ARL, 2004r 121kkm przelotu czarny z czarnymi stolkami recaro, 6 biegow, navi, klimatronic full wypas!cowboy pisze:wszystko .... tylko nie Lełon
to juz lepiej jakies ałdi se kup
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości