[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Black ??? by POOREK - changes, changes.. str 58
POOREK, no wkońcu, dawaj resztę zdjęć bo widziałem przód jest grubo i ten pomarańcz w słońcu będzie odwalał konkret robote
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Black ??? by POOREK - changes, changes.. str
cały czas siedzi mi to w głowie, ale nie wiem czy nie lepiej jest na tych europejskich bo co "wypasiony golf" to ma coś z pakietu usa... i tutaj jeszcze akurat jak zakładać to wszystko, a co najmniej komplet zderzaków... przedni mi się podoba, tył... no jakoś nie mogę się przekonać no i klapa też mi się podoba... czas pokaże, jakbym miał zainwestować jakąś kasę to poszedłbym we wnętrzeFredi88 pisze:POOREK, szukaj zderzaków usa... jak mu sie pupa napompuje to bedzie ladnie wszystko zgrane
rysiektr pisze:Ładnie
no niestety własnej - tak wyszło hcc od zawsze mi się podobały więc narazie zostają te z tym pomarańczowym może później pomyślę.. ale nie wiem jak wędą wyglądały te 3 kolorowe lampy żeby nie przekombinować... spotkałem się już ze zdaniem że czerwień na kołach, dużo lepiej by się komponowała z tym wszystkim i że źle zrobiłem malując kółka... ja myślę że CHYBA niebialko1991 pisze:lampy własnej roboty? nie pasują.. może zakombinuj żeby przypasowały do koła lub deski np czarny pasek ale kierunek pomarańcz
czekam na resztę zdjęć i naklejki
myślę że może być trudno, ponieważ są dużo bardziej dopracowane auta a na takie wymysły zazwyczaj nie ma kategorii pucharowych na zlotach no i nie w tym celu to wszystko, chociaż byłoby bardzo miło i byłoby na półkę co postawić pamiątka kiedyś po golfie by byłapawka508 pisze:POOREK, po prostu piękny pomysł ;] i myślę że na jakimś zlocie zgarniesz godną nagrodę za swoją pracę ;]
dzięki wielkie za opinię, ma prawo się nie podobać, ma prawo nie być w twoim stylu ja dzisiaj od mamy usłyszałem że teraz wstyd się ze mną pokazać, co mnie bardzo zabolało bo powiedziała że wszystko przeżyje, ale ta deska to przegięcie na skalę województwa!MakTheDon pisze:Nie przemawia do mnie taki styl. Nie znaczy to jednak ze robisz zle Kolor kol mi sie podoba bardziej niz poprzedni.
nie pozwolę CI tego nie zobaczyćPeWu_GT pisze:POOREK, no wkońcu, dawaj resztę zdjęć bo widziałem przód jest grubo i ten pomarańcz w słońcu będzie odwalał konkret robote
no i obiecane fotki przód jest kilka mm niżej niż rok temu wybaczcie że tak późno, nie było ich za dnia jak obrobić i pododawać poza tym i tak zdjęcia są do dupy, bo ktoś zrobił palucha na obiektywie, a dopatrzyłem się tego dopiero na komputerze że się jakieś refleksy porobiły
jeszcze będą dodane jakieś ze dwa zdjęcia w ruchu, tylko muszą dotrzeć do mnie rozpoczynajcie sezon i Wy wszyscy piękna sprawa
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
Ja pierniczę, jak mi się te Twoje koła zajebiście podobają... i w czerwieni i w pomarańczu... mają coś w sobie
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Jest na prawdę bardzo dobrze ale czy bez bry nie wyglądałby lepiej?
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Oj wyszło grubo- naprawdę jest pięknie
Choć nie wiem czy nie za dużo tych kolorów - chyba deskę tez bym walnęła w pomarańcz a halo smoked ,ale może to tylko takie pierwsze wrażenie
ale hawaii wyszedł pełną gębą
powodzenia i do zobaczenie gdzieś na zlocie
Choć nie wiem czy nie za dużo tych kolorów - chyba deskę tez bym walnęła w pomarańcz a halo smoked ,ale może to tylko takie pierwsze wrażenie
ale hawaii wyszedł pełną gębą
hahahahaPOOREK pisze:ale ta deska to przegięcie na skalę województwa!
powodzenia i do zobaczenie gdzieś na zlocie
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Przód jest kocur ale tył jakoś mi nie leży a przymierzenie takich lamp jak mówie to chyba żeden problem, bo od cl to nieciężko pożyczyć od znajomego i tylko machnąć pasek folii na wsteczny
- Damiano01459
- ...
- Kontakt:
No i jest pięknie, koła podobnie jak w tamtym roku bardzo ładnie się prezentują, projektory , a ta deska to chyba najlepiej pasuje do całości .
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=386223
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
a nie masz zdjec bez dechy ?? ja w ogole bym ja jednak przemalowal.. albo obkleil folia chociaz na pomarancz..
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- pawka508
- Gadatliwa bestia
ale wygłaskany ten Twój dupowozik po prostu tylko pozazdrościć, i widać ile Twojej pracy siedzi w nim, a kategoria się znajdzie na pewno żeby coś wygrać hehe mi się podoba co zrobiłeś i dostajesz 10/10
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
Moje zdanie na temat wyglądu znasz, wiesz ze golf robi robotę, ale tez jak ci mówiłem pomysł nad decha w kolor, możesz tez ja obkleić i później jak coś to zerwać.
- RafaelloW007
- Forum Master
Bardzo fajnie to wszystko wyszło gleba wiadomo robi największe show deski nie komentuje bo to nie mój styl mam nadzieje zobaczyc go w tym sezonie, przydałoby się jedynie pasek na lampach zmienic na ciemniejszy
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki wielkie wszystkim za opinie, każde słowo się przyda bo może rzeczywiście coś pozmieniam jak trochę pojeżdżę narazie to mi się podoba jak jest z tego względu że jeszcze się nie nacieszyłem tym wyglądem co jest jak już mi się trochę przyswoi to będę kombinował, może z kolorem dechy, może z tymi lampami czy jakimiś innymi kombinacjami wykończeń narazie mi się podoba jak ta żółta decha zgrywa się z żółtymi halo ochłonę to pomyślę
stolniczkow, mam jakieś zdjęcie bez bry, wstawiam niżej ale maskę mam trochę dojechaną od kamyczków odkąd kupiłem i z bliska ładniej wygląda tak jak jest
Frykas, zdjęć bez dechy nie mam będzie okazja to pyknę, z bagażnikiem czy bez?
RafaelloW007, który pasek? na lampach tylnych? hm, mówisz pewnie o tym nie przepuszczającym światła i żeby wyciąć kilka otworków na wsteczny pomyślimy a deska jest bo i tak nie ma czym zap....ć więc można tak jeździć jak będzie czym zap...ć to się deskę zdejmie
stolniczkow, mam jakieś zdjęcie bez bry, wstawiam niżej ale maskę mam trochę dojechaną od kamyczków odkąd kupiłem i z bliska ładniej wygląda tak jak jest
Frykas, zdjęć bez dechy nie mam będzie okazja to pyknę, z bagażnikiem czy bez?
RafaelloW007, który pasek? na lampach tylnych? hm, mówisz pewnie o tym nie przepuszczającym światła i żeby wyciąć kilka otworków na wsteczny pomyślimy a deska jest bo i tak nie ma czym zap....ć więc można tak jeździć jak będzie czym zap...ć to się deskę zdejmie
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
POOREK, wypier.dzielaj na sesje na jakąś plażę