MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Niestety nie ma mowy o malowaniu dachu... tylko folia
A tu jeszcze parę aktualnych fotek z dzisiaj... wewnątrz i zewnątrz
Jak sie podoba Variat ?
A tu jeszcze parę aktualnych fotek z dzisiaj... wewnątrz i zewnątrz
Jak sie podoba Variat ?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
showtime jak znajdziesz sposób na pozbycie się relingów i zaślepienie tych dziur w ładny nie kolizyjny sposób to daj namiar - chętnie spróbuje i ja
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Frykas, ostatnio ze względów ekonomicznych i atmosferycznych (walnęło śniegiem przez parę dni poruszałem się tramwajem ale znow robi sie cieplo
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
juz sie 100000 razy pytałeśshowtime pisze:Jak sie podoba Variat ?
...
bez relingów może wyglądać dynamiczniej bo jednak jak to w combi- one zabierają dużo uroku.
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ja bym *#cenzura#* całkiem te relingi, mogło by to fajnie wyglądać zgrane z glebą... no i tej kiery się pozbądź !!Jak sie podoba Variat ?
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2010 23:55 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
showtime, ale masz misiaka w przednim schowku w drzwiach, pewnie nie możesz się z nim rozstawać odważny jesteś jak już pomykasz na letnim bucie
misio rulezzz mada faka
misio rulezzz mada faka
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2010 23:54 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
Niech zgadnę.. A ubezpieczenie w AVIVA DIRECTpelton1985 pisze:showtime, ale masz misiaka w przednim schowku w drzwiach
Takiego miśka ma moja Wiki
showtime a multifunkcja działa Ci z tym radiem?
I brakuje mi tam w środku kratek od Bory
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Chcecie i macie - tak na szybko w paint'cie - nawet ciekawie to wyglądapelton1985 pisze:p.s. wywal relingi, będzie inaczej
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dobrze się prezentuje bez
jak dach ma być czarny, coś doczytałem o czarnej folii na dachu to ogólnie taka opcja kolorystyczna spowoduje, że będzie się wydawało, że jest bardziej płasko i nisko będzie dobrze
jak dach ma być czarny, coś doczytałem o czarnej folii na dachu to ogólnie taka opcja kolorystyczna spowoduje, że będzie się wydawało, że jest bardziej płasko i nisko będzie dobrze
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2010 00:47 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.