Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
do zakladnia kola jeszcze daleka droga.Teraz musimy poskładać całe wnętrze.
dokładnie zwłaszcza jak chce się wszystko zrobić na tip top to schodzi dużo czasu ja codziennie walczę przy aucie ;D i ciągle mało czasu
Rozumiem ale do sezonu jeszcze trochę czasu
Zapraszam -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p6538438" onclick="window.open(this.href);return false;
"tam roboty tyle jak przy witrażu bo to nie z fabryki tylko złożone w garażu"
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Jak na moje oko, to nie zmieścisz tych felg tam Ale kibicuję!
no jest ciężko dlatego poczyniłem fachowe kroki z fachowcami od spasu koncepcja jest prosta rant 3,75 i tak z tyłu ma być nawet kosztem bębnów ;D
P.S. Gumiś ale jaka satysfakcja że samemu wszystko zrobione czyż nie o to w tym chodzi powiem tak to co powtarzam sobie i Kamilowi (kto mnie zna to wie że nie piję alkoholu) ale jak to wszystko do sezonu złożę to wyjeżdżam na event i siądę z browarem przed autem i będę sączyąc browca sobie przypominał ile nerwów ile roboty ile kminienia mnie to kosztowało i że na bank było warto.
P.S. Gumiś ale jaka satysfakcja że samemu wszystko zrobione czyż nie o to w tym chodzi powiem tak to co powtarzam sobie i Kamilowi (kto mnie zna to wie że nie piję alkoholu) ale jak to wszystko do sezonu złożę to wyjeżdżam na event i siądę z browarem przed autem i będę sączyąc browca sobie przypominał ile nerwów ile roboty ile kminienia mnie to kosztowało i że na bank było warto.
Kurde podoba mi się Twoje podejście, które jest tak samo identyczne jak moje Wiem, że czas i nerwy które wkładam w auto będą kiedyś docenione, tzn. raczej się łódzę, bo to mój pierwszy projekt to raz a dwa to nie mam zbyt wielkich możliwości finansowych po przez dopeiro kończenie szkoły średniej Ale cały czas do przodu ! Czekam na foty z kółkiem na Borci
Czekajcie bo warto a puki co kupiłem nowe autko ;D dupowozik musi być! hahahah Magiczne Punto ELX 1.2 normalnie kosa! ;D hahahahhahaha
A tak poważnie to powiedziałem sobie kiedyś że nigdy nie będę miał Fiata ;D a tu taki zonk ;D Pany full elektryka szyber ABS Wspomaganie halogeny, nowy akumulator i alternator ;D srebrny z mega babskimi naklejkami ;D na alusach ;D z zimówkami ;D niecałe 6l/100 w mieście heheh aby tylko jakoś jeździł i się nie sypał ;D
A tak poważnie to powiedziałem sobie kiedyś że nigdy nie będę miał Fiata ;D a tu taki zonk ;D Pany full elektryka szyber ABS Wspomaganie halogeny, nowy akumulator i alternator ;D srebrny z mega babskimi naklejkami ;D na alusach ;D z zimówkami ;D niecałe 6l/100 w mieście heheh aby tylko jakoś jeździł i się nie sypał ;D
Hah Znając Ciebie to zaraz pontiak będzie na airze, szeroko i na wypasie
haha właśnie zamówiłem full gratów ;D do punciaka bo ceny są okrutnie niskie ;D także punciak będzie lekko wystylizowany ;D
nowe amory 30zł
nowe amory 30zł
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Granul cza było Matiza z LPG skołować
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
nie heheh nie mieszczę się do matiza ;D hahah tu się ledwo mieszczę powiem tak jestem zadowolony z tego Puntozaura ;D oby latał bo jednak Borewicz nie będzie już nigdy w swoim żywocie widział zimy i wyjeżdżał będzie tylko na zloty. Najlepsze jest to że bora miała być dupowozem maksymalnie ze springami -40mm a poszło na grubo