vr6syncro pisze:
to masz słabych szpiegów , wieczorem wrzucę filmiki
... a i dodam że w ostatnich przejazdach czarny jeździł z pasażerem (szwagrem Rybaka) który swoje waży (jakieś 100kg,napewno więcej niż kanapa, fotel i boczki) i też metę przekroczył jako pierwszy
Wiec jednak street zostal wypruty. Wstyd, ze o tym piszesz. Serio.
stepniak.p pisze:zlos, jedynie złoś z Tobą się nie zgodzę....mówisz że nie powinno się wyciągać kanap, foteli itp. ja się z tym nie zgadzam....robisz wszystko żeby jak najszybciej przejechać ćwiarę....
Idąc takim tokiem myślenia trzeba by wykluczać wszystkich ze zmapowanymi silnikami itp.
Moze i masz racje, ale ja nie jestem az tak restrykcyjny. Dopuszczam, ze ktos lubi swoje auto i na przyklad do mk2 wklada silnik z r36. Z tym nie mam problemu.
Rybak pisze:I niepotrzebnie zrobiłeś napinkę
bardzo niepotrzebnie...
Rybak pisze:Czarny to jest bardzo fajny chłopak i będę mu kibicował,a nawet będę służył pomocą w dalszych modach jego auta.
tak trzymaj, jakies lewe typki podniecajace sie, ze ktos lepiej pojedzie - sorki. Chlopak ma fajna fure i zaciecie, wiec tez chetnie bym go podpromowal. Ale podpowiadacze - zenua.
MatthewG pisze:To tak jakbyśmy my zazdrościli posiadaczom 458 Italii ich samochodu...
No ja bym takiego kurna zakopal zywcem w lesie pod Pruszkowej, ale nie mow o tym nikomu.
vrs pisze:No ja myślę że to nie był sen
To nie byl sen, kolega mnie objechal sromotnie. W dodatku w tym momencie robilem S5-tke najnowsza.
Prawda jest taka, ze nie jestem miszczem i nie chce byc. Chce miec fajna fure, ale cieszy mnie jak sasiad moj jezdzi super na torze swoim autem. Wiem, w naszym kraju jestem odosobniony.
Na podsumowanie: 2.0 tsi vs. 3.6 = remis. Dla mnie super, bo jak Czarny uturbi swoja fure, to bedzie przeciag taki, ze zdrowie porsche zdycha. I chetnie pomoge Czarnemu (razem z Rybakiem) uturbic porzadnie fure.
A dziwnym gosciom z napietymi zwieraczami mowie NIE. Nie chce miec z nimi do czynienia, nie chce ich znac. Niech koncentruja sie na swoich napinkach jak najdalej ode mnie.
pozdrawiam Czarnego - masz super fure.
Tomek