[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
Adrian1989, Myślę, że okazja się kiedyś znajdzie
Arczix, czyli tak jak ostatnio a napewno nie wyrobisz ??
MaciekVW,
politura - lekko ścierna pasta, nabłyszcza lakier i usuwa drobne rysy
twardy wosk - wosk, który wnika we wszystkie rysy wypełniając je, tworzy na aucie taką "skorupę" którą następnie trzeba wypolerować. Ja polecam woski koloryzujące SONAX jako, że maskują nawet większe rysy, a w komplecie jest specjalna kredka którą można wypełnić bardzo grube rysy
miękki wosk - wosk który dodatkowo nabłyszcza lakier i tworzy powłokę, która zapobiega staniu wody na karoserii (ten typ wosku stosowany jest na wszystkich automatycznych myjniach samochodowych) - tutaj polecam produkt marki KARCHER - RM 824 ASF
ogólnie to politurę nakłada się raz, góra dwa razy do roku, wosk twardy pasuje nakładać raz na 2 miesiące, wosk miękki po każdym myciu
Arczix, czyli tak jak ostatnio a napewno nie wyrobisz ??
MaciekVW,
politura - lekko ścierna pasta, nabłyszcza lakier i usuwa drobne rysy
twardy wosk - wosk, który wnika we wszystkie rysy wypełniając je, tworzy na aucie taką "skorupę" którą następnie trzeba wypolerować. Ja polecam woski koloryzujące SONAX jako, że maskują nawet większe rysy, a w komplecie jest specjalna kredka którą można wypełnić bardzo grube rysy
miękki wosk - wosk który dodatkowo nabłyszcza lakier i tworzy powłokę, która zapobiega staniu wody na karoserii (ten typ wosku stosowany jest na wszystkich automatycznych myjniach samochodowych) - tutaj polecam produkt marki KARCHER - RM 824 ASF
ogólnie to politurę nakłada się raz, góra dwa razy do roku, wosk twardy pasuje nakładać raz na 2 miesiące, wosk miękki po każdym myciu
to taki chyba mam bo Wiesław mi kiedys załatwiał na Garbola czerwonego Sonaxa z kredką i powiem że robi robote ten wosk..:VoyteQ:.. pisze:twardy wosk - wosk, który wnika we wszystkie rysy wypełniając je, tworzy na aucie taką "skorupę" którą następnie trzeba wypolerować. Ja polecam woski koloryzujące SONAX jako, że maskują nawet większe rysy, a w komplecie jest specjalna kredka którą można wypełnić bardzo grube rysy
piękny golfik, wiele pracy w niego włożone, ale jak widzę bardzo się to opłaciło
jest wygląd i jest dobre audio - gratuluję i zazdroszczę :] wykres z hamowni popraw w pierwszym poście, bo nie działa a chciałbym zobaczyć czym tak wszystkich łoiłeś na tych filmikach
ps. super pro zdjęcia są te na samym początku, jakby robił je zawodowy fotograf.
pozdrawiam
jest wygląd i jest dobre audio - gratuluję i zazdroszczę :] wykres z hamowni popraw w pierwszym poście, bo nie działa a chciałbym zobaczyć czym tak wszystkich łoiłeś na tych filmikach
ps. super pro zdjęcia są te na samym początku, jakby robił je zawodowy fotograf.
pozdrawiam
denu, miło mi, że Ci się podoba wykres jak gdzieś znajdę jeszcze to wstawię, ale nie martw się - nic specjalnego z AAM nie ma cudów, da się trochę mocniejsze auta wziąć, ale bez szaleństw...
Co do fotek - w zasadzie wszystkie robione z ręki (tylko te "najmłodsze" ze statywu) przez baaardzo amatorskiego fotografa (znaczy się mnie )
Co do fotek - w zasadzie wszystkie robione z ręki (tylko te "najmłodsze" ze statywu) przez baaardzo amatorskiego fotografa (znaczy się mnie )
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
No w koncu porzadny przod
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
no wiem wiem kiedyś to musiało nadejść, helixy kupiłem jak miałem inne radio, nie było wzmaka itd, ale czas najwyższy, żeby przednie głośniki dorównały reszcie sprzętu teraz jeszcze muszę kupić wzmacniacz do subwoofera drugi, bo te morele będę musiał w mostku puścić, jako że są dosyć prądożerne (120w)