[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- qqrydziany
- Nowicjusz
fotki z meeega spotu niedzielnego. przyznaje sie bez bicia, ze nie jestem ich autorem - to są takie zebrane z forum z relacją
dla zainteresowanych link do fotek i relacji z całości
http://forum.vwslask.pl/viewtopic.php?t=3509
i historyczna chwila - ostatni element ktorego od wypadku nie było - vwlepka vwgolf.pl odbudowę auta można oficjalnie uznać za zakończoną w 101%
dla zainteresowanych link do fotek i relacji z całości
http://forum.vwslask.pl/viewtopic.php?t=3509
i historyczna chwila - ostatni element ktorego od wypadku nie było - vwlepka vwgolf.pl odbudowę auta można oficjalnie uznać za zakończoną w 101%
Ostatnio zmieniony pn mar 31, 2008 20:01 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Miałem wrzucic zdjęcie ale widze ze mnie uprzedziłes i juz wkleiłes moją fotke twojego auta ale nie wiem czemu mam tylko jedną autko obejrzane z kazdej strony pięknie oby wiecej takich spotów moze uda się stanąć na kresce moj AAM kontra twój maja potencjał to trzeba probowac i śledzac temat widze ze miałes dylemat jak malowac żeberka w grilu ja mam podobny problem gratki
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
to posłuchajcie mnie i malujcie na czarny matVWosiu pisze:Miałem wrzucic zdjęcie ale widze ze mnie uprzedziłes i juz wkleiłes moją fotke twojego auta ale nie wiem czemu mam tylko jedną autko obejrzane z kazdej strony pięknie oby wiecej takich spotów moze uda się stanąć na kresce moj AAM kontra twój maja potencjał to trzeba probowac i śledzac temat widze ze miałes dylemat jak malowac żeberka w grilu ja mam podobny problem gratki
jeszcze tylko wnętrze jakośfajnie zrobić :0 niestety na takie jak Ty masz nie mam co liczyć, ale jak się trafi recaro z niebieskim paskiem (a nie z czerwonym) to tez bedzie ladniedar3k_ pisze:ladnie sie skubaniec prezenci
no ja bardzo chętnie sprawdzam się z AAM i podobnymiVWosiu pisze:moze uda się stanąć na kresce moj AAM kontra twój maja potencjał to trzeba probowac
znowu nad tym myślębialko1991 pisze:to posłuchajcie mnie i malujcie na czarny mat
hehe na brak czułości nie może nażekaćjasiek21 pisze:nic tylko dmuchać, chuchać
djtomek pisze:widziałem w niedziele auto na żywo -super na tych 17 sie prezentuje kawał dobrej roboty
dzieki za foto witam również czy czasem Twoje autko nie staje w okolicach gwarka?? czarna gti 16 stylizowana na 20 jahre??tomcio1 pisze:Witam serdecznie kolegę z uczelni
widziałem Cię dzisiaj furką i nie omieszkałem sfotografować
- ZIBI_VW
- Mały gagatek
- Kontakt:
..:VoyteQ:.. pisze:jeszcze tylko wnętrze jakośfajnie zrobić :0 niestety na takie jak Ty masz nie mam co liczyć, ale jak się trafi recaro z niebieskim paskiem (a nie z czerwonym) to tez bedzie ladnie
to by była kropka nad i witam i pozdrawiam daleko mi do takiego stanu jak Ty masz
GOLF był,jest i będzie http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=82909
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: