MK4 .:R32 DSG Konradzik - 2013
Moderator: G0 Karcio
MK4 .:R32 DSG KonradzikIV
KonradzikIV, da rade podrzucic nr Vagowe, tych elementów do czarnej podsufitki ?
mam na myśli :
czarne rączki,
osłony przeciwsłoneczne,
mocowania pasów
mam na myśli :
czarne rączki,
osłony przeciwsłoneczne,
mocowania pasów
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 14:23 przez Rokoś, łącznie zmieniany 1 raz.
tylko .: R32
Czarna W8 nie istnieje jako nówka, ew z rynku wtórnego, ale też raczej wątpliwe niestety:/
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
czarna w8 ogólnie nie występuje w VW to co wkleił Piotrek to są malowane lampki... ich koszt był ok 700 zł jak dobrze pamiętam.miskieusz pisze:Czarna W8 nie istnieje jako nówka, ew z rynku wtórnego, ale też raczej wątpliwe niestety:/
wieczorem wyślę PWRokoś pisze:KonradzikIV, da rade podrzucic nr Vagowe, tych elementów do czarnej podsufitki ?mam na myśli :czarne rączki,osłony przeciwsłoneczne,mocowania pasów
zlos mam ziomka co handluje częściami, allegro.pl no i oczywiście GETEM.PL
KonradzikIV, zastanawialem sie tez na doborem od np audi a3 lub paska ,powinno pasowac plug n play
tylko .: R32
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
akurat od eski są zupełnie inne, zarówno rączki jak i słoneczka, lampki też są inne...Rokoś pisze:KonradzikIV, zastanawialem sie tez na doborem od np audi a3 lub paska ,powinno pasowac plug n play
czarne lampki dozorowe to jest wyzwanie finansowe chyba że dobrze będziesz szperał po giełdach i szrotexach
Widać po aucie że KonradzikIV, kasy nie żałuje, więc pewnie na dniach będzie sie czarną lampką chwalił
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
wiesz są granice wszystkiego, płacić 1000 zł za kawałek czarnego plastiku.... wolałbym za 100 zł kupić nową ori czarną lampkę a 900 wydać na coś innego, aż tak bardzo mi na tych diodach nie zależylogo1024 pisze:Widać po aucie że KonradzikIV, kasy nie żałuje, więc pewnie na dniach będzie sie czarną lampką chwalił
Re: MK4 .:R32 DSG KonradzikIV
Konradzik, gratuluje zakupu bo chyba jeszcze nie gratulowałem i z niecierpliwością czeka na live
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Rokoś, http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=235115" onclick="window.open(this.href);return false;
Piękna eRka, prawdziwy rarytas Będę wypatrywał na naszych krakowskich drogach
Ja Konrada jeszcze nie widziałem, ten samochód więcej stoi w garażu niż jeździ
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
racja, ale dziś można gdzieś tam złapać czarnego na mieścieMatthewG pisze:Ja Konrada jeszcze nie widziałem, ten samochód więcej stoi w garażu niż jeździ