mk1 1978 by slowik
Moderator: G0 Karcio
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
mk1 1978 by slowik
Witam ponownie,
moje byłe mk1 zmieniło właściciela , na szczęście trafiło w dobre ręce więc o jego przyszłośc się nie obawiam i pewnie o nim usłyszymy jeszcze nie raz.
Tak się złożyło ,że 20 km od miejsca gdzie pojechał swallow zakupiłem swoją nową zabawkę.
Tym razem mk1 1978 rok ,silnik 1,5 .
Golf w stanie bardzo dobrym , oprócz lekko pogiętego przedniego zderzaka i kilku malutkich pęcherzyków jest naprawde dobrze.
Tak wyglądal jak go przywiozłem:
Od razu trzeba było wymienić fotele :
i wyszło tak :
Boczki będą jutro założone
Przy okazji udało się ostatnio zakupić felgi momo 15' 7 J , myśle ,że dość ciekawy wzór .Nie widziałem takiego jeszcze na mk1 :
Na ten moment auto jest rozebrane bo wkładany jest kit 60/60 , koła się polerują a przednie klosze zmieniają kolor
W sobotę będzie wszystko skończone więc będzie spora porcja nowych fotek.
moje byłe mk1 zmieniło właściciela , na szczęście trafiło w dobre ręce więc o jego przyszłośc się nie obawiam i pewnie o nim usłyszymy jeszcze nie raz.
Tak się złożyło ,że 20 km od miejsca gdzie pojechał swallow zakupiłem swoją nową zabawkę.
Tym razem mk1 1978 rok ,silnik 1,5 .
Golf w stanie bardzo dobrym , oprócz lekko pogiętego przedniego zderzaka i kilku malutkich pęcherzyków jest naprawde dobrze.
Tak wyglądal jak go przywiozłem:
Od razu trzeba było wymienić fotele :
i wyszło tak :
Boczki będą jutro założone
Przy okazji udało się ostatnio zakupić felgi momo 15' 7 J , myśle ,że dość ciekawy wzór .Nie widziałem takiego jeszcze na mk1 :
Na ten moment auto jest rozebrane bo wkładany jest kit 60/60 , koła się polerują a przednie klosze zmieniają kolor
W sobotę będzie wszystko skończone więc będzie spora porcja nowych fotek.
Ostatnio zmieniony wt cze 30, 2009 09:05 przez slowik_GTI, łącznie zmieniany 4 razy.
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt: