Witam

Auto posiadam od jesieni 2009r
MODEL: VW Golf II "made to be" GTI 1991r - bazowo GL
SILNIK: EV typ E (1986r) 1.8 8v K-Jetronic, skrzynia 2Y ze szperą - generator po generalce w kwietniu 2010r, skrzynia po generalce sierpień/wrzesień 2010r + nowe sprzegło LUK 210mm
MOC: myślę że seria - 112 KM
MODY POD MASKA: wkładka filtra K&N, sylikonowe przewody świec, świece NGK, nowe sprzęgło 210mm Luk i generalny remont skrzyni biegów - sierpień/wrzesień 2010r
ZAWIESZENIE: Gwint TA - tył wyoutowane helpery i gleba -> Low & Slow

UKŁAD HAMULCOWY: przód SWAP z g60, tył tarcze i zaciski GTI MKII
KOLA: Dezent 7,5J i 9J R16 ET 25 P i T, opony P 195/40, T 215/40, dystanse P 5mm, T 10mm
NADWOZIE: 3d, wycięte: ranty nadkoli P i T, ori grill z CL z czerwonym paskiem, szerokie zderzaki, Pakiet GTI, ORI hokej GTI, lotka Votex, ORI znaczki Wolfsburg starego typu + trochę taśmy dwustronnej i srututek (dla niewtajemniczonych opasek zaciskowych

WNĘTRZE: miękka deska, MFA, gałka G60, naba i drewniana kierownica sportowa z klaksonem wolfsburg edition (własna robota), rygle wolfsburg edition, stołki od MK IV GTI -własnoręcznie zeSWAPowane, szyby elektryczne (prawie

AUDIO: od szwagra (było) teraz jest Chinol z polskim rodowodem

PLANY: gruntowna renowacja blach i lakieru, moto carbs, poliuretanowe elementy zawieszenia, jak go mam nadzieję już nie długo na stale zagarażuje to jeszcze większa gleba-bo na razie śmigam nim na co dzień, a tak to sobie będzie 'leżał" w garadge
ZREALIZOWANE PLANY:
++ w końcu go kupiłem
Tak to się zaczęło:
fele BBS 047, wąski hokej, listwy drzwiowe bez znaczków, lotka GTI, seryjny zawias, niekompletne plastiki, grill no name, kilka poważnych przecieków w podszybiu i taśmy dwustronnej odrobina

A teraz jest tak:

i na zielonej traffce

Pozdro:D