[VW GARBUS] 1303 by MaciekVW
Moderator: G0 Karcio
- pankarol
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Szacunek za reanimacje.
VW Beetle to legenda, od ktorej jak slusznie napisales, wszystko sie zaczelo.
Dlatego mysle ze wiele modow nie jest tu konieczne. W oryginale wyglada najlepiej .
Powodzenia.
VW Beetle to legenda, od ktorej jak slusznie napisales, wszystko sie zaczelo.
Dlatego mysle ze wiele modow nie jest tu konieczne. W oryginale wyglada najlepiej .
Powodzenia.
Moja dwudziestka:
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam, dawno nie odwiedzałem własnego tematu wiec wrzuce pare aktualnych fotek skoro lud się domaga :
[ Dodano: 29 Lip 2008 12:09 ]
Co do zmian do wsumie nic się niezmieniło od ostatniego razu. Zakupiłem oryginalny spojler KAMEI pod przedni zderzak ale narazie nie założyłem ze względu na wjazd do garażu Będzie zmiana końcówki wydechu, zamiast tuby będą dwie końcówki (większej średnicy niż oryginalnie) z polerowanej nierdzewki. Po mału składa się nowe serce o zawrotnej pojemności 1,6 i oszałamiającej mocy 50KM Planowana jest również zmiana tapicerki czarno-czerwona skóra+alcantara,przednie fotele od Porsche 924,944. Jak będzie kasa to pójdzie lekko na glebe.
PozdraVWiam wszystkich i wielkie dzięki za pozytywne komentarze!
[ Dodano: 29 Lip 2008 12:09 ]
Przymierzam sie do zakupu innej kierownicy tzn jakieś drewno+chrom.luki88 pisze:Wypoleruj jedynie ramiona kierownicy - to będzie jak przysłowiowa wisienka na torcie.
Co do zmian do wsumie nic się niezmieniło od ostatniego razu. Zakupiłem oryginalny spojler KAMEI pod przedni zderzak ale narazie nie założyłem ze względu na wjazd do garażu Będzie zmiana końcówki wydechu, zamiast tuby będą dwie końcówki (większej średnicy niż oryginalnie) z polerowanej nierdzewki. Po mału składa się nowe serce o zawrotnej pojemności 1,6 i oszałamiającej mocy 50KM Planowana jest również zmiana tapicerki czarno-czerwona skóra+alcantara,przednie fotele od Porsche 924,944. Jak będzie kasa to pójdzie lekko na glebe.
PozdraVWiam wszystkich i wielkie dzięki za pozytywne komentarze!
Ostatnio zmieniony wt lip 29, 2008 11:58 przez MaciekVW, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt: