Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Fajne jezeli chcemy zaoszczedzic miejsce w bagaju, a gra w tym boczku pewnie tak samo lub bardzo podobnie jak ten moj.
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Nie wiem cy można zaliczyć do podobnego ale mam powerbasa ps-10 i jak na takie maleństwo daje radękaracz pisze:Ma ktoś ten sprzęt?
http://allegro.pl/powerbass-ps-12c-subw" onclick="window.open(this.href);return false; ... 56094.html
Kącik posiadaczy MK4
Ja mam w boczku i daje to naprawdę radę zależy od sprzętu a zabudowy chodziły swoim czasie za 100 zł a nie jak tu za 400
Re: Kącik posiadaczy MK4
Zdecydowanie do obu tych silników właściwszym będzie Specific 504 00 507 00 5W30. To całkowicie syntetyczny olej specjalnie dedykowany do silników VW TDI (bo jak rozumiem o takie chodzi).checin pisze:potrzebuje do passata B5 (przebieg 400kkm, turbo po regeneracji 3mc temu - 110km) i golfa IV ( 230kkm - 90km)
Patrzyłem na ten Specific bo tez nadaje sie do VP i na x-clean 8100
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy MK4
To chyba dobrze ?Jarek_NS pisze:Widzę że pojawiło się trochę nowych w kąciku.
Kącik posiadaczy MK4
kypke, same zabudowy za stowke to tak, ale nie z tym glosnikiem Re, po mojemu to cena jest calkiem okej.
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Ja to bym chętnie przygarnął zabudowę do wnęki na koło zapasowe. Wózek + graty młodego i mojej kobiety i nagle okazuje się, że swoje rzeczy najlepiej jakbym wysłał pocztą .
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Kącik posiadaczy MK4
Bo trzeba było kombi brać Ja to już dawno temu sobie powiedziałem, że jak będzie kobita i dzieciaki, to kupuję kombiaka jako mój dupowóz ( no chyba że jakieś wieksze 4x4) a kobita niech se jeździ czym tam chce
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Kącik posiadaczy MK4
Paru weteranów też jest
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Info dla nowych Springów nie kupujcie bo i tak kupicie gwinta
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, pękła mi sprężyna w przednim amorku tak ok 10 cm. Nic w trakcie jazdy nie odczułem i nie wiedziałbym o tym gdybym nie zajrzał tam przy okazji wymiany kół. Ułamany kawałek leżał sobie w kielichu.
Jezdzić, czy wymieniać - co radzicie ?
Jezdzić, czy wymieniać - co radzicie ?