![los2 :los2:](./images/smilies/los2.gif)
![Obrazek](http://www.grv4fridgevans.com/wp-content/uploads/2014/09/0451.jpg)
Moderator: VIP
Może całe te tunele nawiewów są już zawalone jakąś wilgocią? U mnie osobiście nic takiego nie występuje.CrazyGirl pisze:Koledzy czy to normalne że po wyłączeniu klimy zaczynają parować szyby? Np dzisiaj w dzień jeździłam z włączoną klimą, od 14:00 do 20:00 auto stało, potem odpalam włączam nawiew (bez klimy) i szyby szybko zaczynają parować (temp na zewnątrz ok 18 stopni), włączam klimę para znika w mgnieniu oka. Po jakimś czasie wyłączyłam klimatyzację, działa sobie sama dmuchawa i widzę że na przednią szybę znowu zaczyna wchodzić para... Filtr kabinowy nowy. Poprzednie auto było bez klimy i nie było podobnego problemu, a tu nie wiem czy coś nie tak czy jest ok?
Zawsze tak jest, mi często zdarza się tak zrobić w sobotę o godzinie 14Garrison pisze:Dzień do dupy :/
Z kolegą zabraliśmy się za wymianę osłon i odbojów amortyzatorów z tyłu. Po zdjęciu kół okazało się, że klocki i tarcze są w fatalnym stanie (w sumie coś mi wczoraj zaczęło ostro trzeć), to je też od razu wymieniliśmy. Coś tam jednak wyszło z zaciskami, że trzeba było wymienić gumy, a co za tym idzie odpiąć przewody hamulcowe... I to skopało cały dzień, bo jeden odpowietrznik nie chciał odejść, nie mogliśmy odpowietrzyć i teraz nie mam hamulcówOby jutro któryś z serwisów był skory do pomocy i zrozumiał człowieka... Bo ile to? 30 minut roboty? Mogłem sobie te hamulce darować i poczekać do przyszłego tygodnia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości