Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy variantów
Halo.. straciłem węch i smak - zrobiłem test no i mam pozytywny wynik, więc podobno mam wirusa...siedzę na L4. Sanepid nie interesuję się mną a do lekarza pierwszego kontaktu nie mogę się dodzwoniłem.paranoja
Kusi mnie kupić jakiegoś grata do jeżdżenia - chcę 5 cylindrów ,więc pod głowie mi chodzi volvo 850/V70 albo audi 100 C4 2.5TDI
Kusi mnie kupić jakiegoś grata do jeżdżenia - chcę 5 cylindrów ,więc pod głowie mi chodzi volvo 850/V70 albo audi 100 C4 2.5TDI
Zdrówka życzymy Panie Przemku - trzymaj się.
Honda się nie sprawuje czy chcesz coś do lekkiego upalania?
Honda się nie sprawuje czy chcesz coś do lekkiego upalania?
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Już po kwarantannie jestem...przeszedłem wirusa na miękko . Honda jest bezawaryjna - tylko eksploatacja....kusi też zmienić na coś innego, ale nie wiem na co.
Do upalania...hmmm bardziej tak żeby się pobujać się czym co pamięta lata 80/90 tak na weekendy:)
Do upalania...hmmm bardziej tak żeby się pobujać się czym co pamięta lata 80/90 tak na weekendy:)
Cześć, jezdzilem dwa dni Kona 1.0 120koni. Bardzo przyjemne auto, choc pierwszy raz od 3 lat prowadzilem manuala, na szczescie odbylo sie bez wstydu.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Teraz Hyundai / Kia robi naprawdę dobre auta...to zupełnie inny KIA/HYUNDAI niż kiedyś
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Hej...co u was?? Ja wracam do VAG znowu . Tym razem bedzie nówka sztuka z salonu
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka