faktycznie, da się;)truckman pisze:Da sie.
muszę chyba faktycznie nad tym silikonem pomyśleć, chociaż teraz dokręciłem śrubę i czekam na deszcz... :/ inna sprawa, że i silikon się przyda, bo mi drzwi pasażera ciekną do środka :/
Moderator: VIP
faktycznie, da się;)truckman pisze:Da sie.
Lepiej udrożnij odpływy z drzwi i zerknij na uszczelkę szyby a nie od razu silikonem jechać bo woda będzie Ci stała w drzwiach i chlupać sobie , ewentualnie kupić w markecie budowlanym samoprzylepną uszczelkę do okien i obkleić blachę na nowo, bo jak patrzę na to zdjęcie co jeden kolega z forum silikonem zapaćkał to mnie krew zalewa za takie druciarstwo :/miskieusz pisze:inna sprawa, że i silikon się przyda, bo mi drzwi pasażera ciekną do środka :/
chyba sie pomylil ktos.. cena kosmos i to za atu..Pruszkowiak pisze:http://otomoto.pl/polonez-atu-fabryczni ... 45789.html
cena przesadzona i to ostro
Nawet borewicz z takim przebiegiem nie byłby tyle wart.maroTdi pisze:chyba sie pomylil ktos.. cena kosmos i to za atu..
Niestety kącik zdechł wręcz.truckman pisze:Czlowiek troche poza domem i juz cisza w watku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości