Moderator: VIP
Mierzyłem to, ale już nie pamiętam, jakoś właśnie koło 300, może ten 315 wejdzie. Weź miarkę i sprawdź.Stanley777 pisze:czy wiekszy gabaryt rzędu 315x175x175 podejdzie w seryjną obudowę?
Jak wyżej - miarkaAzgorath pisze:Panowie, czy do bagażnika golfa IV po zdjęciu półki bagażnika i złożeniu kanapy wejdą tylne drzwi z czwórki?
Potrzebuje generalnie tych listewek:lwlw pisze:Mierzyłem to, ale już nie pamiętam, jakoś właśnie koło 300, może ten 315 wejdzie. Weź miarkę i sprawdź.Stanley777 pisze:czy wiekszy gabaryt rzędu 315x175x175 podejdzie w seryjną obudowę?
Jak wyżej - miarkaAzgorath pisze:Panowie, czy do bagażnika golfa IV po zdjęciu półki bagażnika i złożeniu kanapy wejdą tylne drzwi z czwórki?Ale na oko powinny wejść.
mass143 pisze:nie szybciej to oczyścić dać jakiś epoksyd i pomalować? u siebie czyściłem całość z trójkątami i przez 3 lata był spokój
Czy zdrowe to się okaże po wyjęciu. Często zaczynają korodować poniżej szyby a potem idzie do góry.Azgorath pisze:Tak, to jest to. Ok, dzięki, w takim razie chyba prościej kupić całe drzwi z hatchbacka i wyjąć te prowadnice, 50 km ode mnie są akurat w ofercie ze zdrowymi prowadnicami za 5 dyszek...
Czyli lipa, myślałem, że to się z zewnątrz zaczyna...sebekgolf pisze: Czy zdrowe to się okaże po wyjęciu. Często zaczynają korodować poniżej szyby a potem idzie do góry.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości