![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nowych nie chcesz zakładać? Excursion-y całkiem fajnie brzmią z Rhapsody, o niebo lepiej niż fabryczne. Mogę ci zrobić zdjęcie zdemontowanych oryginalnych z mojej Bory ale nie wiem jakie radio było fabrycznie.
Moderator: VIP
Tak, jedna śrubka jest jak się zdemontuje plastik koło dźwigni od maski, natomiast jedna jest blisko błotnika i dwie mocują zawias do drzwi. Problem jest z śrubą obok błotnika i tymi co mocują drzwi, bo grzechotki się tam nie wciśnie i trzeba jakiś klucz kątowy.
Oczywiście, że pasuje - golf IV ma taki sam filtr jak A3, Octavia 1, leon, itd.
Mam kombi i zawsze myślałem, że nie mam isofixów, aż muszę sprawdzić
na tym się chyba skończy bo jak już znalazłem kogoś kto ma takie głośniki to cena jest zaporowa i bardziej się opłaca kupić nowe z dystansami.vwarek pisze: ↑czw paź 01, 2020 21:49Boczki to pierwszy etap, potem jeszcze trzeba odkręcić blachę z mechanizmem podnoszenia szyby.![]()
Nowych nie chcesz zakładać? Excursion-y całkiem fajnie brzmią z Rhapsody, o niebo lepiej niż fabryczne. Mogę ci zrobić zdjęcie zdemontowanych oryginalnych z mojej Bory ale nie wiem jakie radio było fabrycznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości