Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Miałem taki bagażnik w mk2, niebiescy czepiali się niemiłosiernie, więc zamieniłem na dachowy.Pruszkowiak pisze:mini urlop czas zacząć:)
Miłego wypoczynku. Nad morze zawitasz?
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
ledman, jade na Podlasie do Białowieży. Słyszałem, że niebiescy czepiają się tego bagażnika. Ciekawe dlaczego w innych krajach jest on legalny a u nas nie????? Bagażnik pożyczyłem od kolegi a ja mam na relingi i nie pasuję. Trochę kijowy ten bagażnik bo nie widać za bardzo świateł - z tym się zgodzę. Rejestrację papierową zrobię i heja może bez czepiania niebieskich dojedzie się.
Na razie nad morze nie wybieram się .....ale pamiętam o tym, że jak będe jechał to dam znać:):) Jak coś to w sierpniu na parę dni przyjadę
Na razie nad morze nie wybieram się .....ale pamiętam o tym, że jak będe jechał to dam znać:):) Jak coś to w sierpniu na parę dni przyjadę
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Szczerze mówiąc beznadziejny ten bagażnik. Mój ma osobne światła i miejsce na rejestrację. Nie założyłbym do siebie takiego - staram się nie narażać siebie i innych kierowców na dodatkowe niebezpieczeństwa
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Jestem zwolennikiem wożenia rowerów na dachu lub taki na hak z tyłu ze światłami i miejscem na rejestrację.BLIND pisze:Szczerze mówiąc beznadziejny ten bagażnik. Mój ma osobne światła i miejsce na rejestrację. Nie założyłbym do siebie takiego - staram się nie narażać siebie i innych kierowców na dodatkowe niebezpieczeństwa
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Wróciłem.....niebiescy nie przyczepili się do bagażnika i na szczęście nie było kontroli, ale jednak wolę wozić rowery na dachu
Trasa Pruszków - Otwock -Kałuszyn - Sokołów Podlaski - Drohiczyn - Siemiatycze - Hajnówka - Białowieża w dwie strony
3 osoby+bagaże+3 rowery i jazda z prędkością emerycką do 110km/h spalanie wyszło 6,8l/100km.....swoim dieslem spaliłbym pól litra mniej tylko
Trasa Pruszków - Otwock -Kałuszyn - Sokołów Podlaski - Drohiczyn - Siemiatycze - Hajnówka - Białowieża w dwie strony
3 osoby+bagaże+3 rowery i jazda z prędkością emerycką do 110km/h spalanie wyszło 6,8l/100km.....swoim dieslem spaliłbym pól litra mniej tylko
to 3.0d w 5tce jest takie szybkie no nie gadaj, że po wirusie bym w8 porobił heheheWczoraj pomierzyliśmy Racelogic'kiem Szkodnika. 7,3 do paki. Do 200 się nie dało, bo wyskoczył mi zając przy 180 i odpuściłem.
Z kreski wygrana z E39 530d automat po programie, o dziwno, z rolki również - z 50 do 150 została 2-3 długości za autem. Jestem pozytywnie zdziwiony.
Ładnie się to zbiera. Do tego bardzo ogarnięty kierownik - zdziwiłbyś się jak E39 może popitalać po zakrętachtruckman pisze: to 3.0d w 5tce jest takie szybkie no nie gadaj, że po wirusie bym w8 porobił hehehe
Zrobiłem O3 mały wakacyjny wyjazd - 1850 km. Średnia 7,4. Jak tylko była autostrada to min 140 na tempomacie. Z tego wszystkiego jakieś 250 km było po mieście. Prawie cały czas klima, bo w sobotę we Wrocławiu było 36 st.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
ładny wynikphanteon pisze:Zrobiłem O3 mały wakacyjny wyjazd - 1850 km. Średnia 7,4. Jak tylko była autostrada to min 140 na tempomacie. Z tego wszystkiego jakieś 250 km było po mieście. Prawie cały czas klima, bo w sobotę we Wrocławiu było 36 st.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy variantów
Jutro będzie gruba jazda .....oby prawka nie zabrali
Wypoczywacie, modzicie bo cisza w kąciku???
Wypoczywacie, modzicie bo cisza w kąciku???
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt: