maroTdi pisze:Pruszkowiak, zgadza się
dokładniej skorosze
pamiętam jak kiedyś wpadłeś na spota do CH Arkadia variantem...hmmm spotów już tam od dawna nie ma
Moderator: VIP
maroTdi pisze:Pruszkowiak, zgadza się
dokładniej skorosze
pomimo 3 strzałów w inne samochody przodem, ja ujeżdżam wciąż tego samego strażaczka.. bo w zupełności mi wystarczaphanteon pisze:No to chwalić się kto co upala?
dzejson pisze:pomimo 3 strzałów w inne samochody przodem, ja ujeżdżam wciąż tego samego strażaczka.. bo w zupełności mi wystarcza
Klasycznie. Sam chetnie wróciłbym do mk3dzejson pisze:pomimo 3 strzałów w inne samochody przodem, ja ujeżdżam wciąż tego samego strażaczka.. bo w zupełności mi wystarczaphanteon pisze:No to chwalić się kto co upala?
Ja też dalej ujeżdżam ten sam rydwan pomimo kilku przycierek sankami i jednym parkingowym smyrnięciem z nie mojej winy i też wystarczadzejson pisze:pomimo 3 strzałów w inne samochody przodem, ja ujeżdżam wciąż tego samego strażaczka.. bo w zupełności mi wystarcza
No i git, coraz mniej na ulicach jeździ mk3rudy pisze:Ja też dalej ujeżdżam ten sam rydwan pomimo kilku przycierek sankami i jednym parkingowym smyrnięciem z nie mojej winy i też wystarcza
hehe, miałęm gdzieś foty z tego spota..Pruszkowiak pisze:
pamiętam jak kiedyś wpadłeś na spota do CH Arkadia variantem...hmmm spotów już tam od dawna nie ma
kupienie części blacharskich to powoli zaczyna być niezła misja (nie zmasakrowanych)ledman pisze:No i git, coraz mniej na ulicach jeździ mk3
maroTdi pisze:hehe, miałęm gdzieś foty z tego spota..
a tu mój stary variant.. nadal żyje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości