U mnie zjechał po pierwszym deszczupiteks pisze: AF Satin Tyre Gel
Teraz zobaczymy jak długo poleży
Kącik Detailer'ów
Moderator: VIP
- miko
- black point
- Kontakt:
Kącik Detailer'ów
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Kącik Detailer'ów
Jak ktoś lubi zapach truskawki to polecam Strawberry Car Shampoo - ładnie się pieni, dobrze domywa i pachnie
A jak ktoś lubi zapach gumy balonowej to poorboys natty's paste wax blue łatwa aplikacja, wydajny - choć powiem szczerze, że spodziewałem się lepszego efektu jeśli chodzi o "wet lock"
A jak ktoś lubi zapach gumy balonowej to poorboys natty's paste wax blue łatwa aplikacja, wydajny - choć powiem szczerze, że spodziewałem się lepszego efektu jeśli chodzi o "wet lock"
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Kącik Detailer'ów
Jak chodzi o wet look, to z czystym sumieniem mogę polecić ...
Właśnie dzisiaj zarzuciłem na HDC. Następnym razem spróbuję na Prima Amigo.
Aplikacja mega prosta. Rozprowadza się dosłownie jak masło (butter ) i bezproblemowo dociera.
Tak to wyszło
Właśnie dzisiaj zarzuciłem na HDC. Następnym razem spróbuję na Prima Amigo.
Aplikacja mega prosta. Rozprowadza się dosłownie jak masło (butter ) i bezproblemowo dociera.
Tak to wyszło
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Miałem to zamawiać, ale teraz trzeba będzie pomyśleć nad sensownym wykorzystaniem tego co jest już pod ręką, bo za chwilę będzie naście produktów i żadnego nie będę używałpiteks pisze:Jak chodzi o wet look, to z czystym sumieniem mogę polecić ...
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
Zawsze w domu można wykorzystać np. wosk idzie na szyby i żona podziwia piękne kropelki podczas deszczu
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Ja w domu czasami APC używam, ewentualnie jak ramy okien czyszczę to leci pasta polerskapiteks pisze:Zawsze w domu można wykorzystać np. wosk idzie na szyby i żona podziwia piękne kropelki podczas deszczu
- piteks
- _
Re: Kącik Detailer'ów
Hej
Ja używam Strawberry Car Shampoo, piękna sprawa. Fajnie wyglądają kropelki jak pada
Ja używam Strawberry Car Shampoo, piękna sprawa. Fajnie wyglądają kropelki jak pada
Sprawdź czym są nietypowe i oryginalne gadżety reklamowe -> http://doget.pl/nietypowe-oryginalne-ga ... eznaczone/
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
piteks, Dziś trochę po testowałem, Angelwax Heaven for leather i powiem, że fajnie się nim pracuje, mocne zabrudzenia wymagają chwili pracy, ale środek się ładnie pieni i dozowanie jest bardzo oszczędne
A tu fotki z dzisiejszych poczynań, 50/50 wyszło bardzo słabo, ale takie dziś słońce było ładne, że ciężko było mi uchwycić różnice, ale zabrudzenie na podłokietniku ładnie zeszło
A tu fotki z dzisiejszych poczynań, 50/50 wyszło bardzo słabo, ale takie dziś słońce było ładne, że ciężko było mi uchwycić różnice, ale zabrudzenie na podłokietniku ładnie zeszło
- piteks
- _
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Tylko zapach tego środka, to wiadomo, nic specjalnego - może brzydko nie pachnie jak iron x ale ładnie też nie.piteks pisze:Piękna robota
Rękawiczki też warto założyć, to jednak trochę żrące jest- mimo, że jest to środek do skór barwionych.
Jutro reszta, deska kratki nawiewów, bo się tam kurzu nazbierało, uchwyty na kubki zalane kawą i sokiem, oraz moje ulubione skarby z pomiędzy foteli a tunelu środkowego Tam zawsze ciekawe rzeczy się znajduje 20 centów jest na pewno, a co więcej to zobaczymy.
- piteks
- _
Kącik Detailer'ów
albo Fusso Coat . Drugą warstwę jak kładłem jesienią, to nakładałem przy otwartych drzwiach garażu . Ma taką dziwną chemiczno-drażniącą woń .italiano_83 pisze:może brzydko nie pachnie jak iron x
- italiano_83
- V.I.P.
Kącik Detailer'ów
Jak by nie było można jakiegoś zapachu dodać do tego miłego, z drugiej strony, może są tam jakieś substancje szkodliwe i specjalnie coś dodają co by tego nie wąchaćpiteks pisze: Ma taką dziwną chemiczno-drażniącą woń .
Ja wole jak produkt przynajmniej nie cuchnie, bsd ma całkiem miły zapach, a przecież to chemia
- piteks
- _