Je*nij na ręcznym bokiem w jakiś krawężnik, od tego zawsze fajne kąty wychodzągolf3dawid pisze:Jak najprościej zrobić delikatnego negata z tylu? Tak na próbe nawet by zobaczyć jak to się na tym jeździ i jak wygląda

Moderator: VIP
Je*nij na ręcznym bokiem w jakiś krawężnik, od tego zawsze fajne kąty wychodzągolf3dawid pisze:Jak najprościej zrobić delikatnego negata z tylu? Tak na próbe nawet by zobaczyć jak to się na tym jeździ i jak wygląda
Za to jak już dostanie się mandat to pewnie boli po kieszeni, co?sebekgolf pisze:recepta na mandaty jest prosta, wynieść się z PL. Skutkuje![]()
Jeżdżę po NL. W tym roku na tutejszych drogach nakręciłem już cirka 30 tyś km na same dojazdy do pracy. Pewnie około kolejnych 6 tyś po PL. O ile holendrzy sami w sobie jeżdżą jak cioty, o tyle na drogach podmiejskich ( a często nawet w miastach te główniejsze) mają 80 km/h
Czy ja wiem. To zależy gdzie. W mieście na ograniczeniu do 50 to zaboli mocno (na tym punkcie mają fioła, choć z drugiej strony mało gdzie jest to 50. Główne drogi przez miasto często mają 80 km/h), natomiast na autobahn już mnie parę razy fotopstryk złapał i póki co nic nie przyszło, a przeważnie mam 20 więcej na blacie niż można.Dratwa pisze:Za to jak już dostanie się mandat to pewnie boli po kieszeni, co?sebekgolf pisze:recepta na mandaty jest prosta, wynieść się z PL. Skutkuje![]()
Jeżdżę po NL. W tym roku na tutejszych drogach nakręciłem już cirka 30 tyś km na same dojazdy do pracy. Pewnie około kolejnych 6 tyś po PL. O ile holendrzy sami w sobie jeżdżą jak cioty, o tyle na drogach podmiejskich ( a często nawet w miastach te główniejsze) mają 80 km/h
Wtedy bardziej pozytywboris_kafarrow pisze:Je*nij na ręcznym bokiem w jakiś krawężnik, od tego zawsze fajne kąty wychodzągolf3dawid pisze:Jak najprościej zrobić delikatnego negata z tylu? Tak na próbe nawet by zobaczyć jak to się na tym jeździ i jak wygląda
Zakrywało to się w żukach albo polonezach nie ta eraMaggot pisze:Pytanie z innej beczki - po ilu km macie 90stopni na blacie w Waszych tdi przy obecnych temp. ?
(bez zakrywania kartonami itp)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości