Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
20zł za zaślepke xD Weź se kup kubusia, wypij go sobie i sobie sam zrób zaślepke za 1zł
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Re: Kącik posiadaczy MK4
No i pięknie Jakieś szczegóły z czego jest wykonana?golf3dawid pisze:20zł za zaślepke xD Weź se kup kubusia, wypij go sobie i sobie sam zrób zaślepke za 1zł
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Teraz mi się przypomniało, dokladnie z tymbarka 500mlMozgi pisze:No i pięknie Jakieś szczegóły z czego jest wykonana?
Sruba przyklejona do zaślepki i na to nakretka, ten plastikowy "dystans" by się z szyba nie stykała podkladka Nic nie cieknie itp
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Witam,ktos sie wypowie czy to dobry wybór?? http://allegro.pl/uszczelniacze-zaworow ... 21492.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Od zewnątrz z nakrętki po tymbarku tylko obciętej a od środka jak widać pewnieboris_kafarrow pisze:To od środka, a od zewnątrz z czego i jak to wygląda ?
- golf3dawid
- Forum Master
No dokładnie, foto strone wcześniej jest Zewnatrz nakretka od tymbarka, a tu dalismy ten plastikowy dystans, pod nim jest sylikon dzieki niemu nie styka sie podkladka z szybaMozgi pisze:Od zewnątrz z nakrętki po tymbarku tylko obciętej a od środka jak widać pewnieboris_kafarrow pisze:To od środka, a od zewnątrz z czego i jak to wygląda ?
-
- Gadatliwa bestia
golf3dawid pisze:20zł za zaślepke xD Weź se kup kubusia, wypij go sobie i sobie sam zrób zaślepke za 1zł
Aaa, to jest Twoje zdj, a myślałem, że z neta ściągnięte, bo taka ładna zaślepka
Kącik posiadaczy MK4
Panowie też macie problem z powiadomieniami o wiadomości prywatnej? Na stronie głównej "0 nowych wiadomości" ale wchodzę z ciekawości, a w skrzynce 4 wiadomości z początku grudnia.
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
ja mam zaslepke z plexy montowana od srodka i jest na rowno z szyba widac tylko okrag ze w tym miejscu byl otwor
Kącik posiadaczy MK4
Haaallo, nie wiedzą Panowie w jakiej cenie można wyrwać SAME kierunkowskazy z przednich lamp + kabelki i cały ich osprzęt potrzebny do ich podłączenia/działania? Bo nie wiem ile to warte. A potrzebuje kupić
Ostatnio zmieniony śr gru 16, 2015 23:55 przez Davwe, łącznie zmieniany 1 raz.
Instalke z lamp mam do oddania a kierunki to drogie
wysłano przy użyciu gramofonu
wysłano przy użyciu gramofonu
Kącik posiadaczy MK4
Bo ja u siebie w lampie mam po jednym a chce przeprowadzić zabieg polegający na tym, że będą po dwa w lampie i no. I wypadało by dokupić.