Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Re: Kącik posiadaczy MK4
U mnie odsłon się wkleić ten pierścień bez usuwania starego uchwytu.Stary pasował idealnie w środek.MnichPro pisze:Witam, mam uchwyt (ten pierścień) pod fotochrom, chciałbym go zaczepić do zwykłej szyby, tutaj rodzi sie moje pytanie. Jak odkleić stary uchwyt ten pod zwykle lusterko i czym przymocować ten nowy pod fotochrom?
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Panowie mam problem z klamkami w moim golfie. Jak otworzę z centralki samochód ,to drzwi nie otwierają się za pierwszym pociągnięciem za klamkę. Trzeba 2 razy pociągnąć ,a i niekiedy to nie pomaga ,ale jak się lekko uderzy w klamkę ,to otwierają się bez problemu. Czasem zdarza się ,że drzwi otworzą się nie do końca i trzeba lekko je dopchnąć i wtedy się otwierają. Ktoś coś na to może poradzić ? Nie wiem czy trzeba tam coś przeczyścić ,czy nasmarować ,bo tego jeszcze nigdy nie rozbierałem
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Peran,
Dzieki wielkie za pomoc czyli normalnie przykleić uchwyt obok( czy tam na) miejsce tego starego założyć fotochrom i bangla?
Dzieki wielkie za pomoc czyli normalnie przykleić uchwyt obok( czy tam na) miejsce tego starego założyć fotochrom i bangla?
Odkręć lusterko i sprawdź czy stary uchwyt wejdzie w srodek nowego powinien pasować ale nie wiem czy to nie zależy np od rocznika.
Ja pojechałem do gości którzy wystawiają szyby i za 20PLN mi wkleili ten nowy.
Później tylko podciągnąć zasilanie i ma działać.
Ja pojechałem do gości którzy wystawiają szyby i za 20PLN mi wkleili ten nowy.
Później tylko podciągnąć zasilanie i ma działać.
Kącik posiadaczy MK4
Peran,
Mhm dzieki wielkie rozumiem wszystko, czyli ten stary uchwyt moze zostac to najważniejsze
Mhm dzieki wielkie rozumiem wszystko, czyli ten stary uchwyt moze zostac to najważniejsze
U mnie nie montowaem czujnika deszczu więc został.
Koleś od szyb nie chciał wycinać starego mocowania bo podobno jest fabrycznie na gorąco wklejanie i potrafi szyba pęknąć przy wycinaniu.
Koleś od szyb nie chciał wycinać starego mocowania bo podobno jest fabrycznie na gorąco wklejanie i potrafi szyba pęknąć przy wycinaniu.
- sebekgolf
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Kącik posiadaczy MK4
Ano potrafi szyba strzelić. Mnie poszła jak probowałem zdjąć lusterko w moim byłym R75 kombi
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
mi też...i był pretekst do montażu czujnika deszczusebekgolf pisze:Mnie poszła jak probowałem zdjąć lusterko
Serio nikt tych uszczelek na drzwiach nie wklejał?