Witam
Zainteresował mnie temat Golfa mk5 R32. Ze względu na ceny aut europejskich moje poszukiwania popłynęły za ocean gdzie ceny zdecydowanie są atrakcyjniejsze... I tutaj prośba do was forumowiczów: Jakie są różnice pomiędzy autami wyprodukowanymi na Europę (tylko model R32)???? przede wszystkim różnice techniczne mnie interesują. Wizualnie na pewno obrysówki w zderzakach + licznik w milach ( te rzeczy zdecydowanie chciałbym wymienić na europejskie) co jeszcze
Pozdrawiam
Łukasz
Różnice pomiędzy GOLF wersja EU vs USA.
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Różnice pomiędzy GOLF wersja EU vs USA.
Ostatnio zmieniony ndz lip 31, 2011 15:22 przez criters1, łącznie zmieniany 1 raz.
GOLF MK6 EUROPA vs USA... różnice
Jeśli już to Golf R20 Problem polega na tym, że w stanach on dalej jest niedostępny i kiedy wreszcie się pojawi to ustawią się po niego kolejki, już trwają zapisy. Słyszałem coś o limitowanej ilości egzemplarzy i jeśli do tego dojdzie to pytanie odnośnie zakupu Golfa z USA będziesz mógł zadać nie wcześniej jak za kilka lat
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
GOLF MK5 EUROPA vs USA... różnice
Wybaczcie chłopaki (i dziewczyny ) mój błąd chodziło mi o mk5 a dwa razy napisałem cyfre 6... już poprawiony czeski błąd - czekam na wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Faktycznie błąd Jeśli chodzi o MK5 to czemu nie, wybór na pewno większy jak u nas bo tam chyba sprzedała się większość czyli pewnie jakieś 98%
2015 - ... Mocy przybywaj?
Takie duże forum a nikt nie jest w stanie odpowiedzieć mi na postawione pytanie??? c'mon wierze w was