Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Szit, EBC i mikoda nie robi do mojej maszynki...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Jakby ktoś chciał zamienić MK5 R32 na MK4 R32 to pisać, bo tak się nad tym zastanawiam
-
- Nowicjusz
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Witam, jestem właścicielem tej erki http://moto.allegro.pl/vw-golf-iv-3-2-v ... 27306.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na wstępie chcę zaznaczyć że nie jestem handlarzem, samochód był kupiony zdekompletowany, brakowało podstopnicy, nakładek pedałów, oznaczeń R32, przedni zderzak był nieoryginalny(obecnie jest oryginalny) lampy już takie były jak go kupiłem. Samochodem miałem osobiście małą przygodę, zdjęcia na miejscu, stan techniczny auta idealny, auto można sprawdzać nawet na płycie, na serwisie ASO, silnik, napędy, zawieszenie, hamulce stan idealny. Zapraszam na oględziny.
Pozdrawiam
Jakub
Na wstępie chcę zaznaczyć że nie jestem handlarzem, samochód był kupiony zdekompletowany, brakowało podstopnicy, nakładek pedałów, oznaczeń R32, przedni zderzak był nieoryginalny(obecnie jest oryginalny) lampy już takie były jak go kupiłem. Samochodem miałem osobiście małą przygodę, zdjęcia na miejscu, stan techniczny auta idealny, auto można sprawdzać nawet na płycie, na serwisie ASO, silnik, napędy, zawieszenie, hamulce stan idealny. Zapraszam na oględziny.
Pozdrawiam
Jakub
To się nasz dział R rozwija, ojca cieszy widok rosnącej pociechy
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Czy ktoś mógłby podjechać obejrzeć to auto ? Jestem nim zainteresowany i nie chciałbym dowiedzieć się, że to mina jak przyjadę z Gdańska
Póki co dowiedziałem się, że poprzedni właściciel (chyba niemiec) zaczął sprzedawać auto na części po czym trafiło do obecnego właściciela, który przez 3lata użytkowania starał się skompletować wszystkie dodatki. Auto było puknięte (widziałem zdjęcia) w przód i przeszlifowane z boku ale tragedii nie ma.
Bardzo bym prosił żeby ktoś z okolic Nowego Sączu przyjrzał się z bliska temu autu.
Póki co dowiedziałem się, że poprzedni właściciel (chyba niemiec) zaczął sprzedawać auto na części po czym trafiło do obecnego właściciela, który przez 3lata użytkowania starał się skompletować wszystkie dodatki. Auto było puknięte (widziałem zdjęcia) w przód i przeszlifowane z boku ale tragedii nie ma.
Bardzo bym prosił żeby ktoś z okolic Nowego Sączu przyjrzał się z bliska temu autu.
Kupie R32 MKIV
Ciekawa praktyka...Ambro32 pisze:Póki co dowiedziałem się, że poprzedni właściciel (chyba niemiec) zaczął sprzedawać auto na części
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
tak robia np. z audi RS2 lub S2 , ktore na czesci wiecej sa warte niz w calosci, malo kto chce wydac kupe szmalu za auto z poczatku lat '90.vrs pisze:Ciekawa praktyka...Ambro32 pisze:Póki co dowiedziałem się, że poprzedni właściciel (chyba niemiec) zaczął sprzedawać auto na części
tylko .: R32
No ale wiesz że jest pewna różnica pomiędzy Audi RS2 a Golfem R32 MK4Rokoś pisze:tak robia np. z audi RS2 lub S2 , ktore na czesci wiecej sa warte niz w calosci, malo kto chce wydac kupe szmalu za auto z poczatku lat '90.
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
http://moto.allegro.pl/orginalne-3-2-vw ... 07217.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2001r ?? hmm jakis testowy przedprodukcyjny egzemplarz?
Coś czuje, że zaraz rzuci się pełno ludzi na rozkminę tej R
wyglada na sciachanego, brak dvd, kiera przetarta, poobijany, brak felg orginalnych, wogole stoi na autozlomie, auto z odzysku, do tej ceny doliczyc trzeba naprawy koszty rejestracji, rewolucji nie ma.
tylko .: R32
Chyba Ci chodziło o navi MFD, bo DVD to w Mk4 nie wkładali .Rokoś pisze:brak dvd
A to nie są przypadkiem ori Aristo przemalowane na czarno?Rokoś pisze:brak felg orginalnych
Jakby nie patrzeć, to jaj z wrażenia nie urywa i cena wg mnie nie adekwatna do stanu. Powinien stać taniej.