Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Worthersee Tour 2012 - str 4 wybraliśmy już hotel !!
ALKO BUS - hahahahah dobre
TV zamontowany , weźcie jakieś DVD z teledyskami na drogę , zamontowałem dodatkowe gniazdko 12V wiec można pomyśleć o przetwornicy na 230V i jakimś x-boxie co byśmy się nie nudzili...
TV zamontowany , weźcie jakieś DVD z teledyskami na drogę , zamontowałem dodatkowe gniazdko 12V wiec można pomyśleć o przetwornicy na 230V i jakimś x-boxie co byśmy się nie nudzili...
[img]http://img526.imageshack.us/img526/3653/vwban2jq9gi6.jpg[/img]
Brakuje tylko pompki do piwa
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Szczerze to głownie licze na to by dojechac bez szfanku, nie zostawic nigdzie po drodze czesci na jakis dziurach, ;]
...jeśli ktoś z ekipy zabrałby keg-a to rzeczywiscie można by pomyśleć też i o pompce
http://allegro.pl/kranik-do-rozlewu-piw ... 85814.html
http://allegro.pl/kranik-do-rozlewu-piw ... 85814.html
[img]http://img526.imageshack.us/img526/3653/vwban2jq9gi6.jpg[/img]
dostałem oficjalne info że Radas nie jedzie - powód: problemy zdrowotne
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Sianekvw,
Będziesz pan zadowolony
szkoda ,...
Mnie zabiera po drodze Złosiolot z Kulonem i lądujemy w Cieszynie ,gdzie czekamy na wesoły bus z KR....
Szykowanie,pakowanie,zakupy
Będziesz pan zadowolony
piwo w butelkach zabieram ,a piwo w długiej drodze to średni pomysł bo co chwila dziadki z prostatą będą stawać na redukcję uciskuBatman-T3 pisze:...jeśli ktoś z ekipy zabrałby keg-a to rzeczywiscie można by pomyśleć też i o pompce
Kulon pisze:dostałem oficjalne info że Radas nie jedzie - powód: problemy zdrowotne
szkoda ,...
Mnie zabiera po drodze Złosiolot z Kulonem i lądujemy w Cieszynie ,gdzie czekamy na wesoły bus z KR....
Szykowanie,pakowanie,zakupy
Yyyy to wy nie jedziecie swoimi autami
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]
vwbartus pisze:Yyyy to wy nie jedziecie swoimi autami
Auta nie gotowe ,zloś jedzie .:R ,my busem ...
każda wymówka będzie dobra - po prostu większość to pijaki i tylegluszcz pisze:Auta nie gotowe
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Bartek,tak jak ustaliliśmy 21.30 czekam wraz z Rafałem na Was w Kołbaskowie.Będziecie mogli po ciemku podziwiać strzały z wydechu eski.Będą fajerwerki szły z rurvwbartus pisze:Rybak my z 3 city wylatujemy około 17 i mam nadzieje że pod granicą w Kołbaskowie będziemy na 21:30 - 22:00 jak coś to dołączasz do nas ??
Kulon pisze:każda wymówka będzie dobra - po prostu większość to pijaki i tyle
yyyyyyyyyy....
Byłem tam dwa razy swoimi autami ,teraz spróbuje bez
Wiem że performance na pierwszym miejscu ale Złoś,Rybak bierzcie kosmetyki do auta bo będziecie razem z .:R-kami wizytówką kącika .:R
Dwie nebeskie lasky? Może z Rybakiem urządzimy zawody kto ładniej umyje furę. Punkty za ładne piersi i wycięte gacie będągluszcz pisze: Złoś,Rybak bierzcie kosmetyki do auta bo będziecie razem z .:R-kami wizytówką kącika .:R
Zapakuję coś do mycia w kuferek, pewnie się obśmiejecie czym pieszczocham autko - że takie nie profi...
Już spakowałem wstępnie walizkę, zlokalizowałem krzesełka i stolik żeby .:R-Zarząd miał przy czym obradować, ustawiłem kosmetyki w rządku, papierki, ściereczki, pierdołeczki.
Wódę kupię jutro, żeby była świeża
Mogę zabrać elektrycznego grilla. Jest sens?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Rybak tak jak gadaliśmy 21 - 22 Kołbaskowo
zlos, po przeczytaniu Twojego posta zapomniałem ze nie mam krzesełka żadnego turystycznego ma ktoś może pożyczyć
zlos, po przeczytaniu Twojego posta zapomniałem ze nie mam krzesełka żadnego turystycznego ma ktoś może pożyczyć
[size=84][color=navy][b]Volkswagen Klub Polska #822#[/b][/color][/size]