Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
I prawidłowo bo dostała bardzo kosmetycznie. Żeby każdy samochód w PL był "bity" jak ten to byłoby dobrze
To samo uważam, plastikowe zderzaki to najmniejszy problem. Ważne, że nadwozie nie jest przekoszone.
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://allegro.pl/czarny-kozak-r32-i3330122544.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Czarny kozak "
"Czarny kozak "
Handlarze zawsze fajne teksty mieli.
Ostatnio jakies bmw ogladalem i bylo cos takiego: auto nie dla amatora driftu, palenia gumy, wyrywania dup pod dyskoteka czy wiejskiej gangsterki, auto dla konesera marki
Ostatnio jakies bmw ogladalem i bylo cos takiego: auto nie dla amatora driftu, palenia gumy, wyrywania dup pod dyskoteka czy wiejskiej gangsterki, auto dla konesera marki
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Ale trzeba przyznać, że brzydko to R32 nie wygląda... ale to jest magia zdjęcia i picungu w większości.
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie no ogólnie ta Rka wygląda nieźle, nawet fotele wydają się być w dobrym stanie i ja z zewnątrz nie dostrzegłem żadnych niedociągnieć, chociaż niech wypowiedzą się specjaliści
A to ńie ta co kazdy jej cisnie ze malowana z kazdej strony?
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tamta chyba miała inne felgi, ale nie jestem pewientruckman pisze:A to ńie ta co kazdy jej cisnie ze malowana z kazdej strony?
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
stronę albo dwie wcześniej było o nim pisane
www.proturbo.com.pl
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Bo z zdroworozsadkowego i prawnego punktu widzenia to jest/moze byc samochod bezwypadkowy .Jar3kGTI pisze:VIN, Za miesiąc będzie wystawiona jako bezwypadkowa
Nie dajmy sie zwariowac , uszkodzony zderzak czy nawet maska nie powoduja wypadkowosci samochodu.
Mnie poprzedniej zimy na maske 2 letniego samochodu spadl sopel lodu .To mam teraz wypisywac ze samochod powypadkowy gdy musialem ja malowac ?
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Antoś nowy właściciel tamtej erki ?
A tu kolejna http://otomoto.pl/volkswagen-golf-golf- ... 99369.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A tu kolejna http://otomoto.pl/volkswagen-golf-golf- ... 99369.html" onclick="window.open(this.href);return false;