Pekin Golf 7 R 400 konikow
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ceny jeszcze nie podali, ale podobno maja startowc od 200tys, na bank bedzie tańsza niz RS3 tyle wiem
VW Połczyńska w Wawie potwierdził ze będzie Golf 400. Będzie można zamówić pod koniec roku.
tylko żeby nie było ograniczonej ilości tak jak Polo R WRC
Będzie ograniczona. To tak samo jak Megane RS Trophy. Tylko 10szt w PL. A trophy R nie bedzie ani jednej.
Dadzą moze za 400szt na swiat
Dadzą moze za 400szt na swiat
Re: Pekin Golf 7 R 400 konikow
zlos pisze:No to się zamówimiksow pisze:VW Połczyńska w Wawie potwierdził ze będzie Golf 400. Będzie można zamówić pod koniec roku.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Widziałem to S3, wyglądem przypomina mi RS4 B7 Zastanawia mnie tylko jak to jest, że salon podaje, że auto będzie można zamawiać wtedy i wtedy, a VW twierdzi, że najpierw muszą zrobić odpowiednią skrzynię.. Dziwne.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
z tą skrzynią to też dziwne przecież skrzynia z rs3 w serii obsługuje 450nm i tyle samo, ma mieć ten golf
marketingowy banan, podchwycony przez media... DSG obsługują bez problemu do 600Nm wg danych fabrycznych.Rapix pisze:z tą skrzynią to też dziwne przecież skrzynia z rs3 w serii obsługuje 450nm i tyle samo, ma mieć ten golf
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: Pekin Golf 7 R 400 konikow
No, nawet w audi s6 dq500 daje radę z 550nm momentu a producent zawsze daje sobie jakaś tam rezerwę na wypadek złego traktowania...Dsg 10 biegowa to pierwszy raz słyszę.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
- Ciapollo
- Użytkownik
- Kontakt:
Hasło ze skrzynią pewnie rzucone, żeby samochód dostał miano "bardziej wyjątkowego" niż jest w rzeczywistości.
Media motoryzacyjne będą huczały od plotek na jego temat i tym samym stanie się bardziej pożądany przez ludzi .
Media motoryzacyjne będą huczały od plotek na jego temat i tym samym stanie się bardziej pożądany przez ludzi .
Ehhh... mnie uprzedziłeś :p
Wracam z urlopu i jade do ASO sie dowiedzieć kiedy i za ile to mozna zamówić
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Ja już złożyłem zamówienie - jeśli tylko będzie dostępne w PL to łykam jak bocian żabęTuneFORCE pisze:Ehhh... mnie uprzedziłeś :p
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A ja bym się nie zdziwił, jak zrobią podobnie jak z Polo WRC. Jeden egzemplarz trafił do PL jako prasówka a jak ktoś chce zamówić to auto, importer odsyła do niemieckich salonów.miksow pisze:VW Połczyńska w Wawie potwierdził ze będzie Golf 400. Będzie można zamówić pod koniec roku.
Wyjaśniło się coś? Bo nie wiem czy jechać do salonu i się pytać czy nie.
2015 - ... Mocy przybywaj?