Taki mądry to tez jestem ale gdzie to dokładnie jest napisane. Na wlepce jest CJX a gdzie jest ostatnia litera kodu???mario q. pisze:
Cjxc
Golf mk7 R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Golf mk7 R
Golf mk7 R
mw1978, przy włączonym zapłonie i nie pracującym silniku przytrzymaj długo, jakieś 20 sekund, przycisk zerowania przebiegu dziennego (info z instrukcji samochodu, warto przejrzeć ).
-
- Nowicjusz
Proszę bardzo.navwiedzony pisze:A wiesz, że bez zdjęć się nie liczy?Leśny Władek pisze:Odebrałem
Nakręciłem już 2600km, zaraz będzie dotarty
-
- Nowicjusz
Golf mk7 R
Do tej pory jeździłem limuzynami, kombiakami itp ale nie czymś takim....
Sami wiecie jak to jeździ Jestem mega zadowolony z zakupu tym bardziej że zapłaciłem cenę eRki.
Strasznie żałuję że nie mam regulowanego zawieszenia. Jest twarde, podobno bardziej niż w eRce. W mazowieckim drogi się bardzo poprawiły i jeździ się spoko ale wyjazd na Śląsk był koszmarny. Do tej pory myślałem że drogi na Śląsku są równe.
Aha żona się przejechała i powiedziała że nie będzie nim jeździć bo za twardy i woli jeździć stodołą. I bardzo dobrze
Dzisiaj po raz pierwszy użyłem LC. Bajka!
Zaletą S3 i eRki jest ich niepozorny wygląd. Nie epatują osiągami z wyglądu jak jakieś Subaru cz Evo. A już moja szara eSka to kompletna szara myszka. To mi bardzo odpowiada.
p.s.
największe moje zdziwienie to prowadzenie na autostradzie. Może zabrzmi to dziwnie co napiszę ale tak to jest.
Jak jechałem Audi A8 po autostradzie 180-200km/h to czułem że jadę taką prędkością ale na pełnym luzie bez dyskomfortu. Natomiast tu jak jadę taką prędkością to kompletnie nie czuję że to 200, wydaję mi się że 140km/h.
No i te hamulce. Jak dla mnie żyleta.
Sami wiecie jak to jeździ Jestem mega zadowolony z zakupu tym bardziej że zapłaciłem cenę eRki.
Strasznie żałuję że nie mam regulowanego zawieszenia. Jest twarde, podobno bardziej niż w eRce. W mazowieckim drogi się bardzo poprawiły i jeździ się spoko ale wyjazd na Śląsk był koszmarny. Do tej pory myślałem że drogi na Śląsku są równe.
Aha żona się przejechała i powiedziała że nie będzie nim jeździć bo za twardy i woli jeździć stodołą. I bardzo dobrze
Dzisiaj po raz pierwszy użyłem LC. Bajka!
Zaletą S3 i eRki jest ich niepozorny wygląd. Nie epatują osiągami z wyglądu jak jakieś Subaru cz Evo. A już moja szara eSka to kompletna szara myszka. To mi bardzo odpowiada.
p.s.
największe moje zdziwienie to prowadzenie na autostradzie. Może zabrzmi to dziwnie co napiszę ale tak to jest.
Jak jechałem Audi A8 po autostradzie 180-200km/h to czułem że jadę taką prędkością ale na pełnym luzie bez dyskomfortu. Natomiast tu jak jadę taką prędkością to kompletnie nie czuję że to 200, wydaję mi się że 140km/h.
No i te hamulce. Jak dla mnie żyleta.
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Bardzo dziękuję, ale i tak chce więcej
Drogi na Śląsku fatalne? Ależ skąd... Mamy przecież np. nową i prawie równą oraz prawie szeroką A1-kę A tak całkiem serio to w niektórych miejscach te dziadostwa nawet nie powinny być nazywane drogami, bo jedynie w zarysie je przypominająLeśny Władek pisze:W mazowieckim drogi się bardzo poprawiły i jeździ się spoko ale wyjazd na Śląsk był koszmarny. Do tej pory myślałem że drogi na Śląsku są równe.
Kolorek zatem idealny. Z resztą sądząc po pierwszych wrażeniach całe autko bardzo dobrze wybrane Oby zadowolenie nie słabłoLeśny Władek pisze:A już moja szara eSka to kompletna szara myszka.
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
-
- Nowicjusz
Golf mk7 R
Jak ktoś ma jakieś reno to zna wszystkich mechanikow w okolicy. Jak ma się eRkę lub eSkę to się poznaje wszystkich policjantów W weekend 2 mandaty Wprawdzie na lajcie bo jak to później powiedział gliniarz " Panie, my tu mamy w Kia 1,6 wiec nawet nie próbowaliśmy Pana dogonić.. ". Niestety zawróciłem i wtedy mnie capli.
Gratuluję autka oraz życzę zera na koncie... Oczywiście koncie z punktami... [WHITE SMILING FACE]
Golf mk7 R
normalnych zdjęć nie potrafisz zrobić ? co on skladany z lewej i prawej storny ze tak poucinałeś?
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Golf mk7 R
Kolor pasuje idealnie.
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf mk7 R
Mam pytanie - czy też u Was przy niskich prędkościach tak bardzo słychać turbo przy przyśpieszaniu w trybie Comfort ?
Chodzi mi i taki szeleszcząco-brzęcząco dźwięk dochodzący mniej więcej zza konsoli ?
Edit
Od razu sobie odpowiem - jest to normalna rzecz w tych silnikach. Jak na razie jedyne rozwiązanie - podgłośnić muzyke albo przełączyć na tryb Race
Chodzi mi i taki szeleszcząco-brzęcząco dźwięk dochodzący mniej więcej zza konsoli ?
Edit
Od razu sobie odpowiem - jest to normalna rzecz w tych silnikach. Jak na razie jedyne rozwiązanie - podgłośnić muzyke albo przełączyć na tryb Race
Golf mk7 R
Najbardziej turbo słychać w trybie ECO - bo brzęczyk w podszybiu nie pierdzi, więc słychać naturalny dźwięk silnika.
Trochę to smutne, nie sądzicie? Żeby móc posłuchać prawdziwego dźwięku silnika musicie jeździć Eco
Golf mk7 R
Tyle że wtedy nie słychać go praktycznie wcale....
Samochód wycioszyny nie jest dobrze, bo zrobiony jest z kartonu, ale chyba ten silnik jest po prostu bardzo cichy... Myśle cały czas za wydechami, ale boje się że pójdzie w drugą stronę i w trasie będę ze złości resztki czupryny wyrywał
Samochód wycioszyny nie jest dobrze, bo zrobiony jest z kartonu, ale chyba ten silnik jest po prostu bardzo cichy... Myśle cały czas za wydechami, ale boje się że pójdzie w drugą stronę i w trasie będę ze złości resztki czupryny wyrywał