Hamulce heble tarcze klocki
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- Kevin_mkII
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
poszukuję zwrotnicy przedniej z S3 8L / R32 mk4, może być uszkodzona, lewa lub prawa. Może komuś z Was zalega?
Re: Hamulce heble tarcze klocki
MatthewG pisze:Widzę, że teraz wszyscy idą w EBC. U Pawła ten zestaw działa zadziwiająco dobrze..
Potwierdzam i na tor Łódź tez spisał sie reakcyjnie do tego cena... kpl. Przód tył 2500 brutto
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Hamulce heble tarcze klocki
jak czytam to masz juz tyle mocy ze bbk 6 tłoczkow jak ma Mario to juz "mus" . Wiadomo ze w cenie masz caly komplet wiec cena wieksza niz same tarcze nie powinna dziwic. Ale bbk dedykowane zaczynaja sie od 15kpln :/ o wiekszosi 18ek tez juz wtedy trzeba zapomniec ... koszt rob sie spory .vahu pisze:Skoro seryjną tarczę można zajechać seryjnym zaciskiem to mam wymienić zacisk na jeszcze mocniejszy czy tarczę na lepszą? Wg mnie seryjny zacisk plus przewody w oplocie w zupełności dla amatora starczą. Jest potrzebna tylko dobra tarcza na mój rozum.
czy pod seryjne oz aristo i seryjne przednie tarzce w mk4 r32 trzeba dystans na przód aby podeszły zaciski brembo 17ZR/ZL 6 tłoczków ?