30tyś+MatthewG pisze:To ile taki stage w ProTurbo kosztuje? Taki w sensie na 500+..
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
www.proturbo.com.pl
W sensie od 30 tys. w górę w zależności od komponentów? Sensowna kwota
P.S. Zostałem forumowym spamerem
P.S. Zostałem forumowym spamerem
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
daniel1d ma pewnie zniżkiMatthewG pisze:W sensie od 30 tys. w górę w zależności od komponentów? Sensowna kwota
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
Tak.MatthewG pisze:W sensie od 30 tys. w górę w zależności od komponentów?
www.proturbo.com.pl
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Znam znam, tylko prowokuje, wiem że Ty dopiero byś coś sypnął po litrze na głowe ale ja już bym niepamiętał Spróbuje ale nie obiecuje, nawet ostatnio sie umawialem z koleżka ale jakoś ma problem z dobrym bajerem dla żony, że wiesz na zakupy do reala, że po bułki, że na poczte rachunki zapłacić hehe... Ja pewnie bedę na kluczewie ale napisz mi sms albo zadzwoń bo mi telefon padł i nie mam żadnych kontaktówRybak pisze:A znasz bajkę o Tymitunie? Pożyjemy,zobaczymy,podejrzewam,że już w nie dalekiej przyszłości Ustaw Olo to rs3 na niedzielę,bo jest zlot na Kluczewiekorzen88 pisze:To pewnie tak samo wiesz jak ten wyżej wymieniony naczelnik
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Seria, pewnie że Jarek zniszczy ale jakie ładne kreski i dzwięk w RS3MatthewG pisze:To RS3 seria? Niszcz tam JarkuTo ile taki stage w ProTurbo kosztuje? Taki w sensie na 500+..daniel1d pisze:Za tą kasę to kupił bym w PL serie zrobił bym w ProTurbo na tyle bądź więcej koni i jeszcze by dużo $$$ zostało
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Wiem, kolega ma Ten silnik rzeczywiście całkiem przyjemnie gra.
Spoko Olo,odezwę się jutro,bo dzisiaj jestem zakręcony jak słoik przez robotękorzen88 pisze: zadzwoń bo mi telefon padł i nie mam żadnych kontaktów
Pracuś w pupę lepszy, do mnie też nie dzwoni!Rybak pisze:Spoko Olo,odezwę się jutro,bo dzisiaj jestem zakręcony jak słoik przez robotę
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
A ze mną to od czasu wyjazdu do Austrii nie rozmawiał
Sorki chłopaki,ale teraz kasiorkę muszę trzepać póki jest sezon Rozkład dnia wygląda następująco:2.50 wyjazd z chaty do roboty na wodę,11 powrót,dwa browarki,obiad i w kimono.16-sta pobudka i znów do roboty,trzeba zawieżć rybę,która zostaje z detalu do przetwórni,przywieżć lód itd.Powrót 19-20,zajeb...iście co?
Rybaczku, ja żartuję. Zasuwaj, koś kasiorkę, łów ładne sztuki i uważaj na kąpiące się nago laski
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
albo na takie akcje " onclick="window.open(this.href);return false;zlos pisze: łów ładne sztuki i uważaj na kąpiące się nago laski
*filmik 18+
www.proturbo.com.pl
Dasz radęRybak pisze:zajeb...iście co?
Ale Ci się to spodobało, nie przejmuj się mi teżdaniel1d pisze:albo na takie akcje