Hamulce heble tarcze klocki
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
okk dzieki
Było 97" Mk3 AFN -> Było 98" A4 B5 Avant 1.8 T Quattro -> Jest 98" A8 D2 4.2 Quattro
Jakie Najlepsze Tarcze i Klocki do GOlfa GTI interesuje MNie Komplet przódi tył,,,
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
ile masz kasy?GTI2007 pisze:Jakie Najlepsze Tarcze i Klocki do GOlfa GTI interesuje MNie Komplet przódi tył,,,
jeździsz po torze, czy tylko ulica?
upalanki?
jaka moc auta?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYlko ULica
jak na tarcze i klocki no ale nie ukrywam zeby nie byl to jakis komplet za 5000 tysiecy ale zeby byly na prawde dobre:)
Moc auta to okolo 290 KOni..
jak na tarcze i klocki no ale nie ukrywam zeby nie byl to jakis komplet za 5000 tysiecy ale zeby byly na prawde dobre:)
Moc auta to okolo 290 KOni..
Po co Ci te hamulce skoro GTI sprzedałeś?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Sprzedalem Bratu;)
a dla siebie juz upatrzyłem co innego;) ale jeszcze jezdze golfem:) a tarcze i klocki trzeba wymienic:)
a dla siebie juz upatrzyłem co innego;) ale jeszcze jezdze golfem:) a tarcze i klocki trzeba wymienic:)
To pewnie najlepiej będzie kupić sprawdzone Ferodo DS2500 i tarcze Brembo. Podstawą jak dla mnie jest płyn hamulcowy, mocno wyeksploatowany się do niczego nie nadaje
2015 - ... Mocy przybywaj?
Ja Pamietam wymienialem rok temu zrobilem na nim okolo 15 tysiecy plyn motul co ile wymieniac??
Re: Hamulce heble tarcze klocki
A czyli już nie ma 310 tylko 'około' 290. No to czemu heble chcesz zmieniać, skoro przy 310 wystarczały w 100% ?GTI2007 pisze:Ja posiadam GTi obecnie 310Ps i mam tarcze Tarox heble Hel olej Motul plus klocki ceramiczne redstuff i starcza w 100% więc moze warto pomyslec;)
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
kurde, dałeś babie napisać tego posta? proste, męskie pytanie o budżet, a odpowiedź jak baba z PMS-emGTI2007 pisze:jak na tarcze i klocki no ale nie ukrywam zeby nie byl to jakis komplet za 5000 tysiecy ale zeby byly na prawde dobre:)
to jaki DOKŁADNIE masz budżet??? już wiem, że 5k to nie. to zostaje nam 10k lub 1k ?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
opluwając monitor spadłem z fotelazlos pisze:kurde, dałeś babie napisać tego posta? proste, męskie pytanie o budżet, a odpowiedź jak baba z PMS-em
Re: Hamulce heble tarcze klocki
I likeKonradzikIV pisze:opluwając monitor spadłem z fotela
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
do 5000 max
do 5 tysia:
- używane zaciski
- nowe tarcze + klocki
Jeśli masz mk6, to sugeruję zaciski z R20 + tarcze.
Jeśli masz mk5, zacisk z R32 + tarcze przód EBC / Forge / Tarox F2000 + odpowiednie klocki (nie mieszaj tak, że tarcza jest producenta A, a klocek B)
Przy takiej mocy i tym, że nie wybierasz się na tor nie szedłbym w wielotłoczkowe zaciski. Nie ma sensu, wysoki koszt nigdy i nigdzie się nie zwróci. Ja na serii R20 UPALAŁEM jak szatan R20, na seryjnym płynie hamulcowym i był spokój.
- używane zaciski
- nowe tarcze + klocki
Jeśli masz mk6, to sugeruję zaciski z R20 + tarcze.
Jeśli masz mk5, zacisk z R32 + tarcze przód EBC / Forge / Tarox F2000 + odpowiednie klocki (nie mieszaj tak, że tarcza jest producenta A, a klocek B)
Przy takiej mocy i tym, że nie wybierasz się na tor nie szedłbym w wielotłoczkowe zaciski. Nie ma sensu, wysoki koszt nigdy i nigdzie się nie zwróci. Ja na serii R20 UPALAŁEM jak szatan R20, na seryjnym płynie hamulcowym i był spokój.