Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Kilka rzeczy nie ciekawych słyszałem o tym golfie.
www.proturbo.com.pl
dlatego ja go sobie odpuściłem.
Pozdrawiam
witles :)
witles :)
jedynie mi tam brakuje, na szybkiego, nakleki na szybieSzamper pisze:Co sądzicie?
Bardziej interesujacy jest nissan silvia s15 na jednym ze zdjęć a golf widac ze zadbany, albo odpicowany do sprzedazy
-
- Mały gagatek
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
fajny jest przebieg maly no i odpicowany lampy nie ori cos było porobione
nie znaczy ze lampy wymienione to byl porobiony:)
ale przebieg za niski jak na 10 letnie autko:) takze watpie w jego przebieg chyba ze to auto niedzielne:)
ale przebieg za niski jak na 10 letnie autko:) takze watpie w jego przebieg chyba ze to auto niedzielne:)
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Wydaje mi sie że znaczki w złym miejscu, to znaczy przedni napewno a tylny chyba też troche za daleko od lampy. Na zbliżeniach "cytrynka" na lakierze wydaje sie zbyt mocna chyba że to tylko złudzenie, chociaż z drugiej strony tłumaczyło by to np znaczki nie na miejscu no i te lampy...poza tym zadbany R
jeny lampy gościu zmienił bo takie chciał, felgi też ma inne i co?
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Wycieraczkę z tyłu też ma od MK5, może komuś się tamte nie podobałypiter19722 pisze:fajny jest przebieg maly no i odpicowany lampy nie ori cos było porobione
Karpi: cytrynka na błotnikach na pewno nie jest oryginalna, w wymianę lamp nie uwierzę... dodatkowo pod zderzakiem brak listewek gumowych oraz jak na 10cio letnie auto szybka licznika wygląda jak nowa, a wszyscy wiemy jak łatwo w mkIV rysuje się ta plexa...karpi78 pisze:Wydaje mi sie że znaczki w złym miejscu, to znaczy przedni na pewno a tylny chyba też troche za daleko od lampy. Na zbliżeniach "cytrynka" na lakierze wydaje sie zbyt mocna chyba że to tylko złudzenie, chociaż z drugiej strony tłumaczyło by to np znaczki nie na miejscu no i te lampy...poza tym zadbany R
Ja by na początku zadał pytanie co się stało z folią progową (R32) od str pasażera. Sam maluję teraz calutkie R i do malowania ściągałem tą folię - jest jednorazowa. Potem trzeba nakleić nową. A sama z siebie by się nie uszkodziła, ciężko ją zerwać Nadkola przednie ma na nity, zaślepki sprysków od zwykłego MK4.
Nie mniej jednak to tylko zdjęcia i ciężko ocenić to auto i jego stan po oglądaniu go zza monitora. Można tylko gdybać, do oceny konieczne jest obejrzenie tego egzemplarza na żywo.
Nie mniej jednak to tylko zdjęcia i ciężko ocenić to auto i jego stan po oglądaniu go zza monitora. Można tylko gdybać, do oceny konieczne jest obejrzenie tego egzemplarza na żywo.
jak to mówią lakiernicy i blacharze -nasi tu byli -
nadkola na dole powinny siedzieć pod progiem ...
szybkę można wypolerować na nówkę sztukę
jak ktoś zakłada takie felgi to i lampy mógł zmienić w podobny design
może jazda po drogach Włocławka zmusiła go do odnowienia auta
może czyta ten wątek właściciel auta
+1
nadkola na dole powinny siedzieć pod progiem ...
szybkę można wypolerować na nówkę sztukę
jak ktoś zakłada takie felgi to i lampy mógł zmienić w podobny design
może jazda po drogach Włocławka zmusiła go do odnowienia auta
może czyta ten wątek właściciel auta
+1
- martingolfik
- Nowicjusz
- Kontakt:
po czym poznales ze zaslepki sa od zwyklego mk4? jak to doroznic? jutro najprawopodobniej jade go ogladac, auto swiezo sprowadzone do kraju, podobno przebieg realny zobaczymy na miejscu, z VINu wychodzi 2003 rokPassat944 pisze:Ja by na początku zadał pytanie co się stało z folią progową (R32) od str pasażera. Sam maluję teraz calutkie R i do malowania ściągałem tą folię - jest jednorazowa. Potem trzeba nakleić nową. A sama z siebie by się nie uszkodziła, ciężko ją zerwać Nadkola przednie ma na nity, zaślepki sprysków od zwykłego MK4.