sobota 22.10.2011 - Ułęż - R Gruppe 2nd Edition
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Chłopaki,dużo frajdy ,miłego upalanka życzę no i pokażcie alfiarzom gdzie jest ich miejsce w szyku
To ja kładę się spać
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Tym razem zlot R beze mnie wiec czekam na obszerną relacje I mam nadzieje że ALFY zobaczą co potrafi RRRRRR
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wrócili mój pierwszy Rtreffen i muszę przyznać, że upalanie bardzo udane! Fajnie było potrenować z instruktorem, poznać nowe osoby no i pozdrowienia dla wszystkich co zawitali do Kazia poźniej, Wy pewnie kontynuujecie ostro
Wróciłem. Pojeździliśmy, choć mogliśmy trochę więcej z instruktorami.
Wojna na czasy Niemcy - Włochy skończyła się tak, że przyjechał wypruty do blachy Francuz (Renault Megane RS Cup) i złupał nam dupska POPRAWKA: Usłyszałem, że wypruty od kogoś, ale Glenn twierdzi że nie był pruty w ogóle. Tym większy szacun
W Kaziu było ostro, zaliczyliśmy kilka flaszek (przestałem liczyć po 4) i nawet była jedna ofiara alkoholizmu. Mam nadzieję, że ożył rano, bo wieczorem chodził już jak zombie.
Proszę, oto czasy:
Mam onboarda z przejazdu, jutro wrzucę w robocie na youtube i będzie można obejrzeć trasę i jak doganiam Alfę mimo 40 sekundowego odstępu.
Wojna na czasy Niemcy - Włochy skończyła się tak, że przyjechał wypruty do blachy Francuz (Renault Megane RS Cup) i złupał nam dupska POPRAWKA: Usłyszałem, że wypruty od kogoś, ale Glenn twierdzi że nie był pruty w ogóle. Tym większy szacun
W Kaziu było ostro, zaliczyliśmy kilka flaszek (przestałem liczyć po 4) i nawet była jedna ofiara alkoholizmu. Mam nadzieję, że ożył rano, bo wieczorem chodził już jak zombie.
Proszę, oto czasy:
Mam onboarda z przejazdu, jutro wrzucę w robocie na youtube i będzie można obejrzeć trasę i jak doganiam Alfę mimo 40 sekundowego odstępu.
Pozdrowienia dla wszystkich i dzięki gluszcz za niezbędny bezpiecznik
Ja do mojego auta się nie oddzywam ( ) od wczoraj i niech stoi w garażu. Głupie problemy z samochodem skutecznie odebrały przyjemność z jazdy i nie pozwoliły na jakąkolwiek walkę. Teraz już wiem czemu tak się stało i co trzeba poprawić..fuck.
Ja do mojego auta się nie oddzywam ( ) od wczoraj i niech stoi w garażu. Głupie problemy z samochodem skutecznie odebrały przyjemność z jazdy i nie pozwoliły na jakąkolwiek walkę. Teraz już wiem czemu tak się stało i co trzeba poprawić..fuck.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Nie obrażaj się, a za ten bezpiecznik przepraszam, bo to moja pompka do kół psociła.MatthewG pisze:Ja do mojego auta się nie oddzywam ( ) od wczoraj i niech stoi w garażu. Głupie problemy z samochodem skutecznie odebrały przyjemność z jazdy i nie pozwoliły na jakąkolwiek walkę. Teraz już wiem czemu tak się stało i co trzeba poprawić..fuck.
Co się stało z hamulcami?
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
https://picasaweb.google.com/1049794228 ... qnOmOzL0gE" onclick="window.open(this.href);return false;
fotki ode mnie
fotki ode mnie
Wielkie dzięki za zdjęcia, na tym widać, że Tomek długo zastanawiał się nad wyborem wyjściowej bluzy (patrz: sznureczki - felgi)
https://picasaweb.google.com/1049794228 ... 7085027282" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie obrażam się, co więcej dziękuję za mineralną Jeśli chodzi o hamulce to coś więcej napiszę w ciągu kilku najbliższych dni, swoją tezę już mam.
https://picasaweb.google.com/1049794228 ... 7085027282" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie obrażam się, co więcej dziękuję za mineralną Jeśli chodzi o hamulce to coś więcej napiszę w ciągu kilku najbliższych dni, swoją tezę już mam.
2015 - ... Mocy przybywaj?
Fajne, dzięki
Dobrze, że nie widziałeś gaciMatthewG pisze:Wielkie dzięki za zdjęcia, na tym widać, że Tomek długo zastanawiał się nad wyborem wyjściowej bluzy (patrz: sznureczki - felgi)
https://picasaweb.google.com/1049794228" onclick="window.open(this.href);return false; ... 7085027282
To czekamy na analizę hamulcowąMatthewG pisze:Jeśli chodzi o hamulce to coś więcej napiszę w ciągu kilku najbliższych dni, swoją tezę już mam.
miło było ale szybko się dla Nas skończyło ,next raz odcinkazlos pisze:W Kaziu było ostro, zaliczyliśmy kilka flaszek (przestałem liczyć po 4) i nawet była jedna ofiara alkoholizmu. Mam nadzieję, że ożył rano, bo wieczorem chodził już jak zombie.
Kazimierz zrobił super wrażenie
..MatthewG pisze:dzięki gluszcz za niezbędny bezpiecznik
no minę miałeś już bardzo skwaszonąMatthewG pisze:Ja do mojego auta się nie oddzywam ( ) od wczoraj i niech stoi w garażu. Głupie problemy z samochodem skutecznie odebrały przyjemność z jazdy i nie pozwoliły na jakąkolwiek walkę. Teraz już wiem czemu tak się stało i co trzeba poprawić..fuck.
KoVal pisze:fotki ode mnie
Ogólnie - thx za Sobotę
zlos pisze:Proszę, oto czasy:
p.s. wracając z Kazia coś nam hałasowało na kołach ,wstępnie myśleliśmy że to wyje.... opony ale przypomniał mi się Złoś z kluczem dynamometrycznym .Zatrzymujemy się i .....koła na przodzie poluzowane ,szczególnie lewe
Wcześniej były dokręcane na 120 ...jest nauczka na przyszłość.