nie zalogowałeś sie

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Właśnie byłem zalogowany i wrzucił mnie do... moich filmówkarpi78 pisze:nie zalogowałeś sie
i zlotowy filmik też wrzuciłeś - bardzo fajny
Tomek ten ze zlotu był juz we wtorek wieczorem, wrzuciłem link myślałem ze widzielisciezlos pisze:Właśnie byłem zalogowany i wrzucił mnie do... moich filmówkarpi78 pisze:nie zalogowałeś sie
i zlotowy filmik też wrzuciłeś - bardzo fajny
[youtube][/youtube]
Ja w tym tygodniu już kilka razy własną dupę za zakrętem widziałem, nie miałem czasu porozglądać się. Dopiero teraz zamknąłem firmę i mogę zająć się przyjemnościamikarpi78 pisze:Tomek ten ze zlotu był juz we wtorek wieczorem
O,widzę,że jesteś na" wysokiej"trzeciej pozycji,pomimo iż Twoje auto nie miało silnika r32,ale tam był jeszcze strzał z nitro,ale i tak gratsy,bo auto było wybitnie streetowe i swoje ważyło.daniel1d pisze:Ranking najszybszych R32 na świecie
Życzę Ci,żebyś zrobił też takiego "kota" jak ten krajan i walił takie czasy,a nawet lepszedaniel1d pisze:Pierwsze miejsce R32 zrobione w DE strojone w PL, właściciel Polak mieszkający w DE
Umieściłem go tam kiedyś z tego względu że bliżej mu do R32 z silnika i wyglądu niż do zwykłego mkIV a silnik 2.8 to praktycznie taki sam silnik co 3.2.Rybak pisze:O,widzę,że jesteś na" wysokiej"trzeciej pozycji,pomimo iż Twoje auto nie miało silnika r32
Takiego nie planuje bo to wydmuszka była a moc mieliśmy podobną tylko że u niego było dużo kg mniej i miał dragowe opony.Rybak pisze:Życzę Ci,żebyś zrobił też takiego "kota" jak ten krajan i walił takie czasy,a nawet lepsze![]()
Podejrzewam że dużego laga tam nie było myślę przy 4tyś już pewnie miał coś koło max doładowania.Rybak pisze:Jest tylko jeden minus tego projektu,a mianowicie taki,że lag tam jest potworny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości