Co lubi się sypnąć w 7R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Co lubi się sypnąć w 7R
Jak tam mój kolega Dario72 z elitarnego klubu "gie-czynaście"?
Ubywa? Czy może teraz jak u mnie, przybywa?
Można powiedzieć R400 na giftach!
Re: Co lubi się sypnąć w 7R
Dzisiaj na baletach w Twoim mieście niestety innym dupowozem, ale jak tylko wrócę to pierwsze co zrobię to looknę pod maskę... Może z G13 jest jak z karmą?mario q. pisze:Jak tam mój kolega Dario72 z elitarnego klubu "gie-czynaście"?
Więc po oględzinach stwierdzam że poziom G13 bez zmian.mario q. pisze:Jak tam mój kolega Dario72 z elitarnego klubu "gie-czynaście"?
Co lubi się sypnąć w 7R
Panowie po przeczytaniu tego tematu i problemach co niektorych z plynem chłodniczym poszperalem co nieco na forach w UK. Ten problem jest takze obecny i to bez roznicy czy golf R czy S3 8V. Problem ustaje po wymianie pompy wody!
Co lubi się sypnąć w 7R
Czyli jakis uszczelniacz jest wadliwy w pompie wody?
Ciekawe co na to producent, powinni wymienić w ramach akcji serwisowej. A w serwisach wiadomo jak to jest - najpierw powiedzą, że o niczym nie wiedzą, a potem powiedzą że ten typ tak ma. Ja również dolewam
Przez pierwsze 8 tys nic nie zlazło, dopiero potem zaczęło schodzić.
Ciekawe co na to producent, powinni wymienić w ramach akcji serwisowej. A w serwisach wiadomo jak to jest - najpierw powiedzą, że o niczym nie wiedzą, a potem powiedzą że ten typ tak ma. Ja również dolewam
Dobre...myszu pisze: Ja również dolewam
Dużo???
Można powiedzieć R400 na giftach!
Co lubi się sypnąć w 7R
To zależy, czasem 1000 km bez dolweki, czasem 1000 km i 200 ml dolewka
Mam pierwszą usterkę
Od latania bokami pękła śruba mocująca mocowanie tylnego stablilizatora. Mocowanie stabilizatora lekko się podgięło, przy prostowaniu niestety pękło.
Teraz ciekawostka - w ASO nie idzie tego kupić osobno, trzeba caly zestaw razem ze stabilizatorem.
Będzie pasowało od jakiegos innego modelu? Golfa 6? Może już zamienniki są ?
Mam pierwszą usterkę
Od latania bokami pękła śruba mocująca mocowanie tylnego stablilizatora. Mocowanie stabilizatora lekko się podgięło, przy prostowaniu niestety pękło.
Teraz ciekawostka - w ASO nie idzie tego kupić osobno, trzeba caly zestaw razem ze stabilizatorem.
Co lubi się sypnąć w 7R
A jaki koszt w serwisie? Na gwarancji wymienią?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Myszu Ty powinieneś pracować jako tester przedprodukcyjny, wypunktował byś wszystkie słabsze elementy. A na dziś dla Ciebie proponuje takie auto: http://www.topgear.com/uk/mercedes-benz ... 6x6-driven" onclick="window.open(this.href);return false; tego nie popsujeszmyszu pisze:To zależy, czasem 1000 km bez dolweki, czasem 1000 km i 200 ml dolewka
Mam pierwszą usterkę
Od latania bokami pękła śruba mocująca mocowanie tylnego stablilizatora. ?
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Nie rozumiem dlaczego piszesz że w ASO nie idzie tego kupić...? Dlaczego miałbyś kupować? Ktoś w ASO podważył gwarancję przez mody związane z zawiechą czy sam asekuracyjnie nie wychylasz się z tematem? W sumie to chyba najbardziej dłubnięta siódemka w PL... znam jeszcze jedną ale tam postawili bardziej na mody silnikamyszu pisze:To zależy, czasem 1000 km bez dolweki, czasem 1000 km i 200 ml dolewka
Mam pierwszą usterkę
Bo Myszu już MK VIII R testuje, tylko dla zmyły w starej budzie...korzen88 pisze:Myszu Ty powinieneś pracować jako tester przedprodukcyjny, wypunktował byś wszystkie słabsze elementy. A na dziś dla Ciebie proponuje takie auto: http://www.topgear.com/uk/mercedes-benz ... 6x6-driven" onclick="window.open(this.href);return false; tego nie popsujeszmyszu pisze:To zależy, czasem 1000 km bez dolweki, czasem 1000 km i 200 ml dolewka
Mam pierwszą usterkę
Od latania bokami pękła śruba mocująca mocowanie tylnego stablilizatora. ?
Co lubi się sypnąć w 7R
Nie pamiętam tylko czy te ucha dostałem w komplecie ze stabilizatorami HR czy są to ori ucha od VW... Bo w sumie teraz mnie naszło że to może są ucha HR i VW nie ma tu nic z tą awarią wspólnego.
Korzen88, Tego mietka nie potrzebuje, mam coś takiego:
Korzen88, Tego mietka nie potrzebuje, mam coś takiego:
Co lubi się sypnąć w 7R
Panowie
Generalnie widzę, że jesteście zadowoleni ze swoich zabawek ?
W sumie najbardziej interesuje mnie kwestia trzasków i hałasów ...
Przymierzam się do wymiany mojej zabawki i każda opinia jest na wagę złota
Generalnie widzę, że jesteście zadowoleni ze swoich zabawek ?
W sumie najbardziej interesuje mnie kwestia trzasków i hałasów ...
Przymierzam się do wymiany mojej zabawki i każda opinia jest na wagę złota
-
- Mały gagatek
Co lubi się sypnąć w 7R
Witam małe pytanko czy u was w R tez macie problem z fotelem kierowcy skrzypienie stuki fotele kanapa Carbon pozdrowienia Norbit