KoVal pisze:Ty cwaniaczek

już ja widziałem w Austrii Twoje 1,5 literka

troche kulonówki i poskładałes się jak złoto

Ty cwaniaczek,ja w dniu wyjazdu byłem jeszcze praktycznie cały dzień w robocie, chwilkę się przekimałem i całą noc jechałem,1100 km.Zresztą "kulonówka"poskładała praktycznie wszystkich

Podobną trasę zrobiłem do Bełchatowa,bo miałem jeszcze sprawę do załatwienia w Bielsku(podróż wraz z załatwieniem sprawy trwała ok.20 godzin) i też po "paru" lufach zapitych browarem się poskładałem.Oj Kowal,czekam na Ciebie z niecierpliwością jak przyjedziesz na zlot do Szczecina,prawdopodobnie nie będę wypoczęty (wiesz taka robota),ale na pewno wyspany
Formula R Racing pisze:Bardzo chetnie ale mam cała Polske do przejechania ;p moze zorganizujcie ten zlot w centrum Polski ,zeby każdy mial w miare blisko
Zloty w centrum Polski już były i jeszcze zapewne będą,a teraz jest w Szczecinie,więc "stary" nie płacz,bo ja mam praktycznie wszędzie najdalej i nie beczę jak mam do zrobienia 500,600 czy 1000 km,co po niektórzy też będą pruli przez całą PL
korzen88 pisze: spotykamy się czasami na chociwlu to dam znaka na pw jak coś będzie to może podjedziesz pobajerzyć
Fajnie,że pojawiają się nowe,ciekawe fury w okolicy,Olo ustaw się z gościem jak będziemy coś kombinować

Bardzo chętnie się przejadę Sciro R,bo dotychczas nie jechałem,a tylko siedziałem w nim