Dzonder1.9TDI pisze:A wiec byłem wczoraj oglądać to auto
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-m ... 89813.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprawa wygląda tak:
- Auto jest wyprodukowane w 2005 nie w 2007...
- Mialo być lekko uszkodzone z prawej strony a jest calem malowane czujnikiem sprawdzane to wartości był od 500 do ponad 1000 mikronów...
- Uszkodzona sprężarka od klimy
- Przyjechałem obejrzeć samochód a w środku był istny syf wszystko brudne po plamione itd. A umawialiśmy się od tygodnia wiec można było to ogarnąć...
Auto miało byc git malina chłopa wszyscy mi polecali i ręczyli a wyszła padaka i zmarnowane 2dni...
Wiec jeśli ktoś ma daleko to może sobie odpuścić to auto.
Kupiłem to auto i kolega wyżej trochę przekoloryzował opis
Fakt faktem burdel w środku był - ale co to za problem kupić i posprzątać (nic nie jest zniszczone w środku).
Aktualnie wnętrze pachnie nowością
Co do pomiarów lakieru to też grubo przegięte stwierdzenie, że była cała malowana i ma wszędzie 500-1000um.
- 2 blotniki przód - 200um,
- poszycie drzwi prawe - 300um, w jednym miejscu 800-1000um,
- blotnik tylny prawy z wiadomych przyczyn 300-700um (było wstawiane poszycie),
- blotnik tylny lewy - 200-300um.
Klapa, dach, maska, lewe drzwi nie były malowane.
Tak to jest ta Erka co była na sprzedaż z Danii
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Przy sprowadzeniu miała 98000km (nawet są papiery ze zdjęciami od rzeczoznawcy). Aktualnie ma 103000km
Co najważniejsze mechanicznie wszystko jest ok. Nic nie stuka nic nie puka. Co do sprężarki klimy znajomy wspominał, że czasami coś nie działa, ale póki co nie odczułem tego (widocznie za zimno na dworze).