To pewnie dlatego handlarze wsadzają zwykła deską bo nie wiedzą jaka powinna być.Rokoś pisze:a to ciekawe, bo wszystkie angliki maja z zaslepka i jestem lekko ...
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
www.proturbo.com.pl
A czy w R32 były deski bez tego pikowania, które nie odbija promieni słonecznych?
Na moje był dzwon i ma wsadzoną zwykłą deskę z Bory bez właśnie tego bajeru.
Myśle, że właściciel świadomie nie zaznaczył opcji "BEZWYPADKOWE" bo coś tam go boli.
Lusterko kierowcy faktycznie wydaje się duże.
ps. Zauważcie, że ta R nie ma naklejki z VINem na kielichu i ma nabite nowe numery na pasie przednim!!
Myśle, że właściciel świadomie nie zaznaczył opcji "BEZWYPADKOWE" bo coś tam go boli.
ps. Zauważcie, że ta R nie ma naklejki z VINem na kielichu i ma nabite nowe numery na pasie przednim!!
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Z tych zdjec które sa faktycznie jest roznica w wielkosci lusterek.Rafit pisze:A czy w R32 były deski bez tego pikowania, które nie odbija promieni słonecznych?
A co do widu slyszałem ze jak auto jest po kradzieży skreśla się stary win i nadaje nowy i tak moze byc w tym przypadku.
No ale i tak trzeba to na zywo wszystko sprawdzic
http://moto.allegro.pl/vw-golf-iv-3-2-v ... 27306.html" onclick="window.open(this.href);return false; brak naklejki na kielichu z nr vin
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-g ... 46737.html" onclick="window.open(this.href);return false; a czy ktos ogladal na zywo tego ogorka??dzwonilem o niego caly malowany udezony przodem tercze x4 do wymiany cos w zawieszeniu stuka podczas jazdy sa jakies wibracje na gazie ma 90tys km i jeszcze na miejscu jak zawsze cos sie znajdzie ale mnie to nie dziwi jaka cena taki samochod,jezeli ktos juz go ogladal prosilbym o info
i umyty silnik...marcinnn1 pisze:http://moto.allegro.pl/vw-golf-iv-3-2-v ... 27306.html brak naklejki na kielichu z nr vin
stuka, puka + walnięty + wibracje = skarbonkamarcinnn1 pisze:http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-g ... 46737.html a czy ktos ogladal na zywo tego ogorka??dzwonilem o niego caly malowany udezony przodem tercze x4 do wymiany cos w zawieszeniu stuka podczas jazdy sa jakies wibracje na gazie ma 90tys km i jeszcze na miejscu jak zawsze cos sie znajdzie ale mnie to nie dziwi jaka cena taki samochod,jezeli ktos juz go ogladal prosilbym o info
od wibrowania jest wibrator, nie samochód
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Był już o tym mowa.marcinnn1 pisze:http://moto.allegro.pl/vw-golf-iv-3-2-v ... 27306.html brak naklejki na kielichu z nr vin
ten też był już omawiany niedawno,ale chyba nikt go nie oglądał.marcinnn1 pisze:http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-g ... 46737.html a czy ktos ogladal na zywo tego ogorka??dzwonilem o niego caly malowany udezony przodem tercze x4 do wymiany cos w zawieszeniu stuka podczas jazdy sa jakies wibracje na gazie ma 90tys km i jeszcze na miejscu jak zawsze cos sie znajdzie ale mnie to nie dziwi jaka cena taki samochod,jezeli ktos juz go ogladal prosilbym o info
www.proturbo.com.pl
Miernik lakieru do łapy, sprawdzić czy był tylko malowany, czy może szpachlowany łącznie z dachem, nie wiem, czy ludzi gaz odstrasza, czy jak, przecież ten niebieski ulep, który wisiał z rok czasu, w końcu poszedł za jakieś grosze, nie wierzę, ze ten jest gorszy, deskę ma włożoną dobrą, lusterko prawe chyba też, najgorsze, że nie ma fot z komory silnika, tarcze/klocki przód i tył to chyba z 2500, albo i lepiej.
Nie mam dostępu do historii serwisowej, nie sprawdzam numerów na PW, nie pisać.
Tarcze przód nawiercane i nacinane, i wentylowane na tyl z klockami to koszt dokładnie 1950zł
Rzucisz linkę do strony z opisem takich tarcz proszę?Rafit pisze:Tarcze przód nawiercane i nacinane, i wentylowane na tyl z klockami to koszt dokładnie 1950zł
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Nie chodzi przypadkiem o mikody?zlos pisze:Rzucisz linkę do strony z opisem takich tarcz proszę?Rafit pisze:Tarcze przód nawiercane i nacinane, i wentylowane na tyl z klockami to koszt dokładnie 1950zł
EBC Turbo Groove + Green Stuff. Pytałem już o to Rafita na PW.
W ASO koszt jednej tarczy to coś ok 1500zł a komplet klocków na przód coś ok 1300zł.
www.proturbo.com.pl