Powtórzone odpowiednią ilość razy staje się faktem niezależnie od niepowtarzanych faktówJJacek pisze:Mój ulubiony tekst z forum sportaudi, powtarzający się przy każdym wyścigu S4/RS4 vs coś innego:
eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: eRki na youtube - nasze i nie tylko video
http://www.maxior.pl/film/167096/rc-cars-nfs" onclick="window.open(this.href);return false;
jak dla mnie mistrzostwo świata zmontować coś takiego... napewno lepsze niż pościg w polskim filmie sensacyjnym...
A propos... często jak byłem w BlueCity na Alejach były rozgrywane mini wyścigi w RC. Tam też jest chyba sklep i serwis RC. Tatusiowie i młodzi synkowie siedzą na ławeczkach i przygotowują auto do startu... Koniec końców fajne hobby i pewnie mega zbliża...
jak dla mnie mistrzostwo świata zmontować coś takiego... napewno lepsze niż pościg w polskim filmie sensacyjnym...
A propos... często jak byłem w BlueCity na Alejach były rozgrywane mini wyścigi w RC. Tam też jest chyba sklep i serwis RC. Tatusiowie i młodzi synkowie siedzą na ławeczkach i przygotowują auto do startu... Koniec końców fajne hobby i pewnie mega zbliża...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Miałem kiedyś takiego spalinowego Monster Trucka i przyznaje, że fajna zabawa z tym, że za późno się za to zabrałem
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Mój ex R32 w Kosowie
" onclick="window.open(this.href);return false;
www.proturbo.com.pl
Po tych filmikach odniosłem wrażenie,że Ty ogarniałeś furę dużo lepiej...daniel1d pisze:Mój ex R32 w Kosowie
Oni chyba nie wiedzą że tam jest flat shift.
www.proturbo.com.pl
Re: eRki na youtube - nasze i nie tylko video
Albo i w całym państwie jak tam mniej ludzi jest niż w Warszawie.gluszcz pisze:hehe macie rację ,ale i tak .:R jest gwiazdą w mieście
www.proturbo.com.pl
A tu takie tam z ostatniego zlotu:
" onclick="window.open(this.href);return false; Golf 6 R20 vs BMW M5 E39 4.9 400 KM rollka
" onclick="window.open(this.href);return false; Golf 6 R20 vs BMW M5 E39 4.9 400 KM rollka
Audi A3 2.0TQ 250 KM i 384 Nm by TuneUp Gdańsk
Olo,dla mnie to była żenada.Nie był mnie w stanie objechać ze startu jak miałem 300 kucy,a póżniej napieli się na rolkę pomimo iż mam teraz sporo więcej mocy...Dałem mu nawet delikatne fory na starcie żeby mieli fun...CORNEK pisze: ... r_embedded Golf 6 R20 vs BMW M5 E39 4.9 400 KM rollka
Chyba się trochę załamali " onclick="window.open(this.href);return false;Rybak pisze:Dałem mu nawet delikatne fory na starcie żeby mieli fun...
Chyba już tak nie uważaPassat944 pisze: Chyba się trochę załamali " onclick="window.open(this.href);return false; ... ure=relmfu
A tutaj z kim leciałeś Jareczku?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.