Albo po ćwiaręKulon pisze:no jak się już nalutujemy jak bażanty to będą biegi na ćwiaręmiko pisze:a będą jakieś wolne przejazdy dla maruderów?
Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Po zawodach każdy będzie mógł się wyhasać furą do bólu,aż się tłoki stopią,albo gumy i heble zapalą,miejsca jest w pytęmiko pisze:Rybak, a będą jakieś wolne przejazdy dla maruderów?
Ale przeturlać się przez grille bez uszczerbku to był ponoć majstersztyk!zlos pisze:Udało się nam doprowadzić do turlania Łatwo nie było, bo zarówno proces doprowadzania do stanu wskazującego na turlanie jak i zatrzymania turbo-turlaka były procesami wymagającymi zaangażowania znacznych sił i środków
To już expert level, ponoć na szkolenie do Szczecina mają przyjechać jakieś fakiry hinduskie...Rybak pisze: Ale przeturlać się przez grille bez uszczerbku to był ponoć majstersztyk!
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Chłopaki: podrzućcie mi jak to jest z wyżywieniem, Rybak jest coś na miejscu do wszamania czy mamy zabierać ze sobą??
Kto w czwartek leci z Wawy?? Prawdopodobnie uda mi się wyjechać już w czwartek??
Kto w czwartek leci z Wawy?? Prawdopodobnie uda mi się wyjechać już w czwartek??
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Ja będę leciał tylko o której godzinie wyjazd zrobimy, trzeba liczyć 6h jazdy z 1 postojem chociaż.
Złoś, a Ty zdecydowałeś się czy dajesz Juniorowi wolne i ruszasz wcześniej?
Ostatnio w Bełchatowie jedzenia nie brakowało (Rybak&Rybak bistro), za to po flaszki trzeba było kurs zrobić.
Ale pojawił się trzeźwy Koval i po problemie... mój bohater...
Ja Tylko się zapytam co ze śniadankami, jest taka opcja jak w Bełchatowie?
Złoś, a Ty zdecydowałeś się czy dajesz Juniorowi wolne i ruszasz wcześniej?
Ostatnio w Bełchatowie jedzenia nie brakowało (Rybak&Rybak bistro), za to po flaszki trzeba było kurs zrobić.
Ale pojawił się trzeźwy Koval i po problemie... mój bohater...
Ja Tylko się zapytam co ze śniadankami, jest taka opcja jak w Bełchatowie?
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Wyjeżdżamy w czwartek 20.06, ok. godz. 14 - odbieram chłopaków ze szkoły i ogień. Dostają dyspensę na piątek.Pietiapk1 pisze:Złoś, a Ty zdecydowałeś się czy dajesz Juniorowi wolne i ruszasz wcześniej?
Ponoć jakaś knajpeczka ze śniadaniami (hotel?) jest w zasięgu buta...Pietiapk1 pisze:Ja Tylko się zapytam co ze śniadankami, jest taka opcja jak w Bełchatowie?
Stary,tu jest full wypas,o nic się nie martw,w końcu jedziesz na zachódUcHO pisze:Chłopaki: podrzućcie mi jak to jest z wyżywieniem, Rybak jest coś na miejscu do wszamania czy mamy zabierać ze sobą??
Na miejscu zakwaterowania jest tawerna 24h,na sąsiedniej marinie (ok.300 metrów) jest hotel oczywiście z restauracją (można spożywać wewnątrz lub na zewnątrz,nad samą wodą),a półtora km od miejsca zakwaterowania są sklepy,w tym jeden całodobowy,w którym praktycznie można kupić wszystko i we własnym zakresie można sobie zrobić samemu śniadanie,obiad czy kolację.W campingach apartamentach są na prawdę spoko aneksy kuchenne.Także lokalizacja jest idealnaPietiapk1 pisze:Ja Tylko się zapytam co ze śniadankami, jest taka opcja jak w Bełchatowie?
- maciejek_ZST
- Ma gadane
- Kontakt:
8 osób do tej pory wyslały zdjęciamaciejek_ZST pisze:Wszystkich przyjeżdzających na imprezę proszę o wysyłanie fotki (jednej) swojego pojazdu do mnie na mail z krótkim opisem: Ksywka, skąd jesteś, ile km pod maską, opis modyfikacji. Na [email protected]
Wszystkie auta które wyślą zdjęcie i opis będą dodawane do naszego fanpage na facebooku żeby zachęcić publikę oraz auta 300+ - https://www.facebook.com/SKMPOLAND ale dopiero po ustaleniu wszystkich spraw związanych z imprezą.
-Złoś
-Korzen88
-Lewek
-Pietia
-Miko
-Rybak
-Corn
-Żółty
Będzie lanie po pyskach... Łosie cholerne, nie ogarniacie wysyłki fotek na maila?maciejek_ZST pisze:8 osób do tej pory wyslały zdjęcia
Rybak: rzeczywiście, jadę ze wschodu na zachód...Rybak pisze: Stary,tu jest full wypas,o nic się nie martw,w końcu jedziesz na zachód
Karpi: wrzuć fotkę swojego auta, wyrzuć tablicę rejestracyjną to nie będę musiał wysyłać...
mój aktualnie jest w trakcie lakierowania zderzaków i progów także zdjęcie chwilowo niemożliwe do wysłania...
Moje juz poszło niestety z tablicąUcHO pisze:Rybak: rzeczywiście, jadę ze wschodu na zachód...Rybak pisze: Stary,tu jest full wypas,o nic się nie martw,w końcu jedziesz na zachód
Karpi: wrzuć fotkę swojego auta, wyrzuć tablicę rejestracyjną to nie będę musiał wysyłać...
mój aktualnie jest w trakcie lakierowania zderzaków i progów także zdjęcie chwilowo niemożliwe do wysłania...
nie uwierzę, że nie masz ani jednej fotki...UcHO pisze:mój aktualnie jest w trakcie lakierowania zderzaków i progów
Mam, w scenerii zimowej przed unfalemzlos pisze:nie uwierzę, że nie masz ani jednej fotki...UcHO pisze:mój aktualnie jest w trakcie lakierowania zderzaków i progów
Oraz pełno z naprawy
Seryje R32 na seryjnej feldze z seryjnym zawieszeniem. Od czasu zdjęć wpadły wycieraczki aero i lampy tylne US więc fotki nieaktualne
UcHO,dawaj fotki jakie masz,a innych uczestników zlotu,zacząłem opierdzielać telefonicznie...