Złoś: lecę w takim razie razem z Wami, tyle że muszę jechać zgodnie z ograniczeniami, bo 10go schodzi mi 10 pkt i zostanie mi jeszcze 13 na koncie a nie chcę wyłapać kolejnej dychy i znów wozić się rok czasu w stylu PSJzlos pisze:A2 do Torzymia, potem Sulęcin, Gorzów Wlkp, Szczecin. Niby trochę dalej, ale drogi dobre no i niebieskich mniej.karpi78 pisze:Złoś podaj trase jaką lecicie z W-wy
Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Uuups.UcHO pisze:Złoś: lecę w takim razie razem z Wami, tyle że muszę jechać zgodnie z ograniczeniami, bo 10go schodzi mi 10 pkt i zostanie mi jeszcze 13 na koncie a nie chcę wyłapać kolejnej dychy i znów wozić się rok czasu w stylu PSJ
Spoko, w trasie jeżdżę spokojnie - punktów nie mam i nie zamierzam nałapać.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Ja mam 14 Ucho, więc proponuję zrzucić się na flaszkę dla Złosia, niech prowadzi kolumnę lekką nogą ...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Ja łykam kukurydzianke czyli Jacka z danielsowa, w piątek delikatnie a w sobote ogieńKulon pisze:A teraz pytanie bardziej organizacyjne. Wybieramy wspólnie jakaś kartoflankę którą będziemy łykać czy przegląd wszystkiego robimy z rynku % ?
A tą szarą gąskę ciężko upolować, nigdy nie piłem, ale może być dobra
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Elo, tak żyję! I wysłałem zdjęcie Pozdrowionka
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
No i w końcu nasz Mati się odezwał Także powoli kompletujemy się...
Rybak: może zadam głupie pytanie, ale gdzie my mamy jechać jakiś adresik czy coś??
Wjeżdżasz do Szczecina i pytasz o RybakaUcHO pisze:ale gdzie my mamy jechać jakiś adresik czy coś??
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
od dorsza... czy od śledziazlos pisze:Wjeżdżasz do Szczecina i pytasz o RybakaUcHO pisze:ale gdzie my mamy jechać jakiś adresik czy coś??
Kilka dni temu otworzyli węzęł S3-A2 i kawałek S3 Jordanowo - Świebodzin. Można tam zjechać, kawałek sie cofnąć w kierunku Świebodzina i od razu wjechać na DK3/S3 (google mapsy się jeszcze nie zaktualizowały, ale na targeo już można wyznaczyć trasę po nowym odcinku).zlos pisze:A2 do Torzymia, potem Sulęcin, Gorzów Wlkp, Szczecin. Niby trochę dalej, ale drogi dobre no i niebieskich mniej.
- maciejek_ZST
- Ma gadane
- Kontakt:
Pytanie wcale nie jest głupie.Dzielnica nazywa się Dąbie (od jez.Dąbie),a ulica Przestrzenna Camping Marina numeru nie pamiętam,ale i tak na PW każdemu podam numer tel. i będę kierował,także spoko...UcHO pisze:Rybak: może zadam głupie pytanie, ale gdzie my mamy jechać jakiś adresik czy coś??
Gwoli wyjaśnienia:tor zręcznościowy odbędzie się między godziną 13-tą,a 15-tą (mam nadzieję,że wszyscy zdążą się wyspać i wytrzeżwieć ),po 15-tej ćwiara,a wieczorem jak publika się zawinie,upalanka na torze,ćwiartce,pół mili,rolki itp.,aż do bólu,wszystko będzie zależeć od naszej pomysłowości,chęci i sił .Dzień o tej porze roku jest długi,a obiekt opłacony...maciejek_ZST pisze: