2 x 5 litrów... nie wiem jak to nadrobiszMatthewG pisze:A nie byłem raptem raz. No dobra dwa bo jeszcze Austria.
Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Domyślam się, że Ty i Jarek już wiecie Panie Organizatorze, proszę o litość!
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Spoko Mati,grunt żebyś przyjechał,a kilka karniaków i tak będziesz musiał strzelić.A od rady nadzorczej R-Grupy będzie zależało tylko, jakiej pojemności będą te karniaki Ja ze swojej strony mogę Cię tylko zapewnić,że postaram się udobruchać naszego Prezesa vel Złoś,aby wymiar kary był jak najniższy Także "stary",w naszym fachu nie ma strachu (co najwyżej rura posmali nad ranem). Mati ,czekam na Ciebie i pamiętaj,że do młodych i odważnych świat należyMatthewG pisze: Panie Organizatorze, proszę o litość!
Panowie,prosiłbym o zobligowanie się kto przyjedzie na setę,a kto nie,ponieważ na początku listopada zamierzam bukować noclegi i dać zaliczkę.Nawet Ci co nie chcą (nie będą mogli) się pojawić,niech otwarcie napiszą,a nie nabierają wody w usta.Wzywam do tablicy m.in Kovala,Kondradzika,Pietię i innych chłopaków z forum których osobiście nie znam,chłopaki napiszcie czy przyjedziecie na setę, czy nie,żebym miał czarno na białym.Na dzień dzisiejszy rozumiem,że na pewno przyjadą:Złoś,Lewart,Karpi,gluszcz,piter19722,Mati.A teraz powiem jak podczas partyjki pokera:czekam
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Jarek, zapomniałeś o mnie, obrażam się tyle że ja nie będę musiał przyjeżdzać, po prostu przyczłapie się jakoś i daje swój wkład moralny w ten zlotRybak pisze:Panowie,prosiłbym o zobligowanie się kto przyjedzie na setę,a kto nie,ponieważ na początku listopada zamierzam bukować noclegi i dać zaliczkę.Nawet Ci co nie chcą (nie będą mogli) się pojawić,niech otwarcie napiszą,a nie nabierają wody w usta.Wzywam do tablicy m.in Kovala,Kondradzika,Pietię i innych chłopaków z forum których osobiście nie znam,chłopaki napiszcie czy przyjedziecie na setę, czy nie,żebym miał czarno na białym.Na dzień dzisiejszy rozumiem,że na pewno przyjadą:Złoś,Lewart,Karpi,gluszcz,piter19722,Mati.A teraz powiem jak podczas partyjki pokera:czekam
p.s. moja malinówka dojrzewająca kilka miesięcy gotowa, także schowam coś tam żeby przetrwało na zlot
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Rybak pisze:Wzywam do tablicy m.in Kovala,Kondradzika,Pietię i innych chłopaków z forum których osobiście nie znam,chłopaki napiszcie czy przyjedziecie na setę, czy nie,żebym miał czarno na białym.Na dzień dzisiejszy rozumiem,że na pewno przyjadą:Złoś,Lewart,Karpi,gluszcz,piter19722,Mati
ja tam obraźliwy nie jestem - ale jeżeli jestem brany pod uwagę to chętnie się pojawię - chyba że wypadnie coś czego nie jestem w stanie przewidziećkorzen88 pisze:Jarek, zapomniałeś o mnie, obrażam się
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Kulonik, jesteś poważnie brany pod uwagę, a także pod włos oraz do obserwacji
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Olo,nie świruj,przecież wiadomo,że Ty będziesz,a tą malinówkę to pielęgnuj jak swoją córeczkę,bo przecież musisz się jakoś wkupić w naszą grupękorzen88 pisze:Jarek, zapomniałeś o mnie
Sorki za przeoczenie,ale Ty Kulonik też nie świruj,bo wiadomo,że zawsze jesteś brany pod uwagę Będziesz dostawał dodatkową porcję węgorza wędzonego(alkoholu również),żebyś miał krzepę do łamania drzew na ognichoKulon pisze: jeżeli jestem brany pod uwagę to chętnie się pojawię
Jarek możesz mnie dopisać, ale teraz nikt mi nie powie czy ze mną pojedzie. Może ktoś się znajdzie. Także min. 2 max 3 miejsca.
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Cieszę się Pietia,że będziesz,szczerze mówiąc liczyłem na Ciebie Zabierz ze sobą tych koleżków co byli z Tobą na ostatnim zlocie,naprawdę weseli goście,a w szczególności jeden z nich (nie pamiętam imienia),pacjent po prostu nie do podrobienia :bigok:Rezerwuję dla Ciebie trzy miejsca,jedno w razie czego będzie awaryjne.Pietiapk1 pisze:Jarek możesz mnie dopisać, ale teraz nikt mi nie powie czy ze mną pojedzie. Może ktoś się znajdzie. Także min. 2 max 3 miejsca.
jeżeli moje Rallye się załapie to chętnie podjadę
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomek,Twoja Rallye się łapie jak najbardziej,bo to będzie "czarny koń" jak skończysz projekt,a do tego czasu się uwiniesz na pewno Oj,wielu strzeli zonka... Bukuję miejsce dla Ciebievr6syncro pisze:jeżeli moje Rallye się załapie to chętnie podjadę
http://www.campingmarina.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; Tak wygląda ośrodek,w którym będziemy "koczować",cena za dobę od osoby 84 zł za camping "apartament".Zdjęcia tych domków są stare,teraz wyglądają dużo lepiej.Zarezerwowałem trzy z nich (6-cio osobowe),a na liście jest już 16 osób,które potwierdzają przyjazd.Pozostał jeszcze jeden "wypas" do wynajęcia,bo dwa pozostałe są już zarezerwowane na ten termin.Prosiłbym niezdecydowanych o zobligowanie się,bo np. za miesiąc mogą już zostać tylko campingi,które pamiętają czasy PRL-u,a są nie wiele tańsze...A ok.800 metrów od miejsca zakwaterowania jest moja baza rybacka,gdzie pewnego wieczora odbędzie się niezapomniana libacja alkoholowa wśród zapachów wędzonych świeżych rybek...
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Świruje oczywiście malinówke gdzieś schowam głęboko, bo do czerwca jeszcze sporo czasu a malinówki już tylko kilkanaście litrów. Do grupy się wkupie pokazując filmik z pępkowego JarekRybak pisze:Olo,nie świruj,przecież wiadomo,że Ty będziesz,a tą malinówkę to pielęgnuj jak swoją córeczkę,bo przecież musisz się jakoś wkupić w naszą grupękorzen88 pisze:Jarek, zapomniałeś o mnie
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7