[youtube][/youtube]
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Owszem, mogło...JJacek pisze: Czy to mogło być auto kolegi iwo1985?
karpi78 pisze:jakiś znajomy ten golf
czekam jak Daniel ogarnie wszystko w aucie i pojedzie na dobrej nawierzchni.....zlos pisze:i sroczka też znajoma, kolegi Lucasa
oj tam oj tamgluszcz pisze:i czekam jeszcze na jedno R32T które chyba wyczekuje na dobrą okazję na oficjalną ćwiartkę -------> zlos,
zlos pisze:oj tam oj tam
nie jestem kompatybilny z ćwiartką, czekam całe 400 metrów na zakręt - hamulec, ścięcie, gaz, kontrę i gaz, a tu pupa... koniec trasy.
W zasięgu może Daniela, ja robię 11.5 na ćwiartkę w najlepsiejszym przypadkugluszcz pisze:10.8-10.9 także są w zasięgu
Słowo harcerza!gluszcz pisze:hehe wiem wiem ,Mati ogarnie temat Kielc i będzie pojeżdzawka![]()
Tak na zachętę napisałemzlos pisze:W zasięgu może Daniela, ja robię 11.5 na ćwiartkę w najlepsiejszym przypadku
zlos pisze:A jak zacznę w trakcie skręcać, to jeszcze gorzej
No nie wiem czy byłeś harcerzem ale trzymamy za słowoMatthewG pisze:Słowo harcerza!
pewnie dlatego że to jest jakieś motube , a nie youtubekarpi78 pisze:niestety nie wiem czemu nie wyświetla od tazu filmu więc trzeba sobie adres skopiowac
Ten golf był tylko w PL strojony w VTG , a robiony w DE, właścicielem był Polak który mieszka w DE i jest przedstawicielem AMS na Niemcy. Tego golfa to już chyba z 5 lat temu sprzedał i potem słuch po nim zaginął. Teraz ma evo " onclick="window.open(this.href);return false;karpi78 pisze:jeszcze taki wynalazek mamy w naszym "wspaniałym" kraju ale z tego co kiedyś słyszałem to on w DE urzęduje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości