A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Toldi350, jaka roznica wz serii, jak sie smiga, masz dcc?
Rs3 650+
Re: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Jakie koszta części? Co na to DCC? (chyba, że brak)
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Mają bo zmienia się charakterystyka pracy zawieszenia. Powiedzmy, że zamiast 200 tys. km wytrzymają 150 tys.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
MatthewG, no raczej. Można wymienić sprężyny z DCC lub bez
mam z DCC - nie ma najmiejszego problemu ze springami
jest twardziej, czuc róźnice. Dla mnie ok, w zakretach spora roznica, wyjscie z zakretu z pelnym gazem tez świetnie
Bardziej czuc poprzeczne nierownosci....
jest twardziej, czuc róźnice. Dla mnie ok, w zakretach spora roznica, wyjscie z zakretu z pelnym gazem tez świetnie
Bardziej czuc poprzeczne nierownosci....
Golf 7R DSG Tornado Red
Toldi350 które komponenty Eibacha dokładnie zastosowałeś i o ile auto poszło w dół?
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Szkoda mi kasy na inwestowanie w DSG, kupiłem zestaw Sachsa za naprawdę śmieszne pieniądze i jak będzie wolna chwila to go wsadzimy, w pierwszej kolejności wywalamy akumulator do bagażnika, może do połowy miesiąca się to ogarnie...potem tylko to sprzęgło i koniec...szkoda kasy na grubsze mody bo bata z g.. nie ukręcisz... lepiej ta kasę wydać na doskonalenie techniki jazdy , ewentualnie dobre trunkiRybak pisze:W sumie masz rację.TuneFORCE pisze:Rybak, zawsze może być lepiej ale po coLepiej wymienić całą skrzynię na dsgTuneFORCE pisze: jak będzie chwila to wymienimy sprzęgłoZdrowe podejścieTuneFORCE pisze:Poza tym nic nie robię więcej, co najwyżej coś z myślą o zabawie na torze
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
na dobre trunki to zapraszam na zlot...ewentualnie dobre trunki
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
jeszcze tak napsuliśmy
wrsja non resonated VALVED - czyli z klapami
" onclick="window.open(this.href);return false;
Golf 7R DSG Tornado Red
Ile płaciłeś za cat-backa? Szkoda, że nie zapytałeś wcześniej bo mam w millteku fajny rabat - myślę. Też montowałem w swoim, tyle że czarne końcówki. Brzmi extra, ale od 160km/h jest wyraźnie głośniejszy niż seria. Też mam non-res z klapami.Toldi350 pisze:jeszcze tak napsuliśmy