Dokładnie, jak kupowałem swojego gti w niemczech w umowie kupna/sprzedaży było zaznaczone że auto jest bezwypadkowe i jak sprzedawca (autoryzowany dealer vw) poświadczyłby nieprawdę i doszło by do konfontacji sądowej to prawdopodobnie poszedł by z torbami. Między innymi dlatego warto jest sciągać auta z niemiec.zlos pisze:W Niemczech praktyka jest taka, że jak gość opisuje, że bezwypadkowe - a rzeczoznawca stwierdzi, że był dzwon - to sąd zasądza różnicę w cenie (solidną często przekraczającą 50% wartości auta, nie to co u nas) oraz grzywnę dla oszusta. Z automatu.antoś pisze:Z tym narażeniem to akurat nie przejdzie, ale oszustwo jak najbardziej.
A w naszym dzikim kraju...
p.s. Z tym narażaniem nie jestem pewien, ale jakoś by się to może poskładało...
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Z tym narażeniem to jest tak, że musi być ono "bezpośrednie", czyli istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że wystąpiłoby niezwłocznie po wejściu do takiego samochodu narażenie na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu. A tutaj, żeby to się stało musiałbyś w coś uderzyć choć pewnie przy normalnym wypadku wielkich różnic by nie było w porównaniu z bezwypadkowym autem, bo podczas samej jazdy to auto się przecież nie rozpadnie na kawałki.
Szkoda, że u nas nie ma takiego wiążącego zapisu w umowie, że auto jest "bezwypadkowe". Choć pewnie i tak sprzedawcy by się wykręcali, że ktoś wcześniej je uszkodził, a oni nic nie wiedzieli.
Szkoda, że u nas nie ma takiego wiążącego zapisu w umowie, że auto jest "bezwypadkowe". Choć pewnie i tak sprzedawcy by się wykręcali, że ktoś wcześniej je uszkodził, a oni nic nie wiedzieli.
jak ktoś jest zainteresowany to jest mk2 r36 4motion na sprzedaż
- " onclick="window.open(this.href);return false;
więcej info i zdjęcia na pw
więcej info i zdjęcia na pw
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Czemu go sprzedaje? To przecież rozwojowy projekt.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
A to niespodzianka bo czytałem o dalszych planach
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
kolega sprzedaje bo jest plan na inny projekt a szkoda ciąć tą budę
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Może mojego ktoś chce kupić w dobrej cenie
www.proturbo.com.pl
Miałem przyjemność "sparować" z tym Golfem jak" latałem" na 340-tu konikach.I mogę powiedzieć,że ten gofer na prawdę zapindalavr6syncro pisze:jak ktoś jest zainteresowany to jest mk2 r36 4motion na sprzedaż
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
A czemu chcesz sprzedać?daniel1d pisze:Może mojego ktoś chce kupić w dobrej cenie
Praktycznie nim nie jeżdżę, jak wyjadę wieczorem na miasto to i tak u mnie nie ma się z kim ścigać. W Siedlcach spotkać auto na ulicy które ma powyżej 300km i chce się ścigać to graniczy z cudem,a do Wawy to nie mam czasu jeździć, ściganie z cieniem też mi się już znudziło.MatthewG pisze:A czemu chcesz sprzedać?
www.proturbo.com.pl
Ale co będzie potem? Rower?
Może zamienisz się na mojego prawie nowego szeR20szenia?daniel1d pisze:Może mojego ktoś chce kupić w dobrej cenie
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Zależy na jakich warunkachzlos pisze:Może zamienisz się na mojego prawie nowego szeR20szenia?
www.proturbo.com.pl
Jeśli jesteś zainteresowany, to się dogadamy Zastawisz dom, rodzinę i oddasz mi samochód... [żart!]daniel1d pisze:Zależy na jakich warunkach
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.