od razu uciekli... ja tam stwierdziłem, że chodzę po ścianach i tak mnie wciągnęło to zajęcie, że rano się obudziłem z poduszką w ustachkarpi78 pisze:dobrze pamietaszWszyscy od Nas uciekli

Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
od razu uciekli... ja tam stwierdziłem, że chodzę po ścianach i tak mnie wciągnęło to zajęcie, że rano się obudziłem z poduszką w ustachkarpi78 pisze:dobrze pamietaszWszyscy od Nas uciekli
Jedni chodzili po ścianach, inni gasili grila a jeszcze inni gonili superbohaterazlos pisze:od razu uciekli... ja tam stwierdziłem, że chodzę po ścianach i tak mnie wciągnęło to zajęcie, że rano się obudziłem z poduszką w ustachkarpi78 pisze:dobrze pamietaszWszyscy od Nas uciekli
uściślimy, bo nasze dzieci mogą to czytać - gonili superkocyk bohaterakarpi78 pisze:a jeszcze inni gonili superbohatera![]()
Czekałem cierpliwie i się doczekałem,aż się odezwiesz i potwierdzisz przyjazdKonradzikIV pisze:no ja też będę !
Jak bedziesz rozmawiał z Kovalem niech zadryni do Superbohatera i go zaprosi, z tego co wiem ma z nim kontaktRybak pisze:Czekałem cierpliwie i się doczekałem,aż się odezwiesz i potwierdzisz przyjazdKonradzikIV pisze:no ja też będę !Kondzio,truchnij do Kovala czy przyjedzie czy nie,bo liczba miejsc wolnych się kurczy,a Koval jest postacią nietuzinkową i fajnie by było,jakby przyjechał
W kocyku zniosłem, ale w stringach to już kurna przesada...KoVal pisze:szykuję nowy strój na sezon
Cieszę się KoVal,że się odezwałeś i przylecisz eską,trzymałem dla Ciebie plac do ostatniej chwili.Ode mnie na zlocie w Szczecinie otrzymujesz dyspensę,żadnego kawału Ci już nie wywinęKoVal pisze:JESTEM !!!! na zlocie
Dawid,super pomysł,ale ja obiecałem dyspensę,więc skonsultuj się ze Złośkiem,a wspólnie na pewno coś mega ciekawego wymyśliciekarpi78 pisze:Jarek a moze przygotujemy jakies ładne nalepki na drzwi w Audi:) np cos takiego jak mial superman;)
Olo,jak pojawią się wszyscy super-bohaterzy,to ten zlot utkwi Ci na bardzo długo w pamięci...To mogę Ci zagwarantowaćkorzen88 pisze:oby jak najwięcej super-bohaterów w najbliższe lato pojawiło się w Szczecinie
Tak,dostałem,sorki,że nie odpisałem,ale ostatnio mam kolorowy zawrót głowy w robocie i nie tylkokarpi78 pisze:Jarek a tak przy okazji dostales wczoraj SMS ode mnie??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości