Krzyżówki drogowe
Moderator: Tomek
- barteKKK03
- V.I.P.
Krzyżówki drogowe
Oo, nie zauważyłem że ja byłem ostatni i przyblokowałem... niech ktoś wrzuci za mnie
Re: Krzyżówki drogowe
masz na zdjęciu napisane xD 3,2,1 xD
Tramwaj pierwszy bo to tramwaj i skrzyżowanie bez znaków
2 jedzie przed 1 bo zasada że jak skręcasz w lewo to puszczasz tego z naprzeciwka xD
Krzyżówki drogowe
Koledzy, podpowiedzcie, bo nie potrafię tego rozgryźć, mamy krzyżówkę równorzędną. Kto ma pierwszeństwo - wszystkie auta dojechały w tym samym momencie do skrzyżowania.
Krzyżówki drogowe
Ral1n, kolego, zasada prawej strony, najpierw pojedzie A mimo że skręca potem C i na końcu B.
Krzyżówki drogowe
Dzięki Jacku - to ja byłem A i tak pojechałem jako pierwszy - ale jak wykonałem manewr to coś mi po głowie zaczęło chodzić, czy nie powinienem ustąpić miłej Pani z auta B? Bo skręcając mam ją z prawej strony...
- Grzechu_1990
- Użytkownik
- Kontakt:
Krzyżówki drogowe
Teoretycznie powinieneś, w praktyce jeżeli jestem A to wymuszam i przejeżdżam pierwszy bo można czekać w nieskończoność.
Było: Opel Astra II 1.6 16V 101KM X16XEL, Skoda Octavia I 1.9TDI 110KM ASV.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
Krzyżówki drogowe
C ma "po prawej" A, któremu musi ustąpić pierwszeństwa. A skręca w lewo, wiec musi ustąpić jadącym z naprzeciwka prosto (czyli B). B ma po prawej A... Fajnie. Albo czekają w nieskończoność, albo, jak napisał Kolega wyżej - zasada prawej strony - skręcający jedzie pierwszy, ponieważ B czeka na C. Szczerze mówiąc - nie trafiłem na taką sytuację. Ciekawostka
Krzyżówki drogowe
prawda jst taka ze troje kirowcow patrzy na siebie i jedziemy po "kiwce"...znakomita okazja do podkładki heee
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
-
- Nowicjusz
Krzyżówki drogowe
Kochane równorzędne... Ja prawie mam codziennie taka sytuacje wracając do domu Oj się dzieje
Krzyżówki drogowe
u mnie w mieście odbywa się to tak że najpierw przejeżdża C, potem skręca A a na samym końcu jedzie B. niestety jest to krzyżówka na której co chwila są wypadki
Nocne Mary Squad
Re: Krzyżówki drogowe
B, A, C
VW Bora, 1.9 TDI, 2004 rok, 101 KM, silnik w wersji ATD, automat, 5-biegowy TIP-TRONIC
Yamashka R6 :]
Yamashka R6 :]
Krzyżówki drogowe
Ja bym też powiedział, że B, A, C.
teoretycznie B i C są w podobnej sytuacji, ale A zajedzie droge C bo stanie na srodku
teoretycznie B i C są w podobnej sytuacji, ale A zajedzie droge C bo stanie na srodku
LY3D